Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Amikor nem tudtok zöld ágra vergődni a hajaddal, csak egyetlen megoldás van hátra: a fonott copf. Amennyiben azt gondolod, ez túl egyszerű, vagy amolyan sulis-melós frizura, bebizonyítjuk, hogy nem így van! A fonott copfos frizurából oly nagy a választék, hogy könnyedén társítható bármilyen eseményhez.

1. Hétköznapokra

– a fonott lófarok tökéletesen illeszkedik a farmerhez, egy trikóhoz és egy laza kabáthoz. Ha féloldalra készíted el, és a másik oldalon szabadon hagysz pár tincset, naiv lazaságot és szexi hatást kölcsönözhetsz a hajviseletednek. Amennyiben a fonottat a hagyományossal ötvözöd, fiatalos hatást keltesz.

copf1

A rögzítéshez egyaránt alkalmas a klasszikus hajgumi vagy egy hosszabb tincs a hajadból. A vadóc külsőhöz is illik a fonott copf, méghozzá punk stílusjegyekkel. Ez a frizura tökéletes, ha este partira mész, de nincs időd más frizurát készíteni. Amennyiben hétköznap öltöd magadra a lázadozó külsődet, társítsd hasonló stílusú kiegészítőkkel, de ha esti alkalomra készítesz ilyen frizurát, a fémes kiegészítőket részesítsd előnyben.

copf2

2. Különleges alkalmakra

– az egyszerű estélyihez kiváló társítás a halgerinc típusú hajfonat. Aztán, ha három részre osztod a hajad, és külön-külön befonod, majd a három „copfot” egybeolvasztod, piros szőnyegre való frizurát kapsz. (Erre egy másik megoldás, hogy csak egy vékony fonatot készítesz, amit kecsesen beleépíthetsz a nagy fonatba.) A hullámos haj nagyon szexi befonva. Ha egyenes szálú a hajad, használj hajsütőt vagy csavarokat a bájos hatásért.

copf3 copf4

3. Bármilyen alkalomra

– gyűjtsd össze egy pontba a hajad, majd oszd kétfelé. Fond be halgerinc stílusban egyszer az egyiket, és kösd meg a végét egy hajgumival. Aztán a másikat is. Ha végeztél, csavard egymás köré a két fonatot, a lehető leglazábban, majd kösd a végén a kettőt egybe!

copf5 copf6

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!