Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

15. éve, hogy a híres divattervezők egyedi és stílusos karácsonyfákat terveznek.

Lássunk néhányat:

Jean Paul Gaultier

A tervező úgy döntött, hogy idén ő is beszáll az őrületbe. Puffos, tömött és frissítően zöld koncepcióját a legjobbak közt díjazták.

Sonia Rykiel

A hölgy úgy döntött, megőrzi a hagyományos fa szellemét, és inkább egy új világot teremt köréje. Mint egy sereg szőrmés, puha állatka, úgy sorakoznak körülötte a díszítő elemek, az egésznek egy “Az erdő királya” hangulatot adva.

Guerlain

A márka a fényességre és pompára alapozott. A kis, csillogó fa ágai egy-egy üveg parfümöt tartanak, ezzel tisztelegve a márka előtt.

Dior

A karácsony szellemének tiszteletben tartása végett a Dior egy Cannage táskát modellezett le, amelyben egy karácsonyfa található. A méretes alkotás gyöngyökkel, gömbökkel és hűhóval lett díszítve.

Hermes

A Hermes alkotása úgy emelkedik a levegőbe, mint egy hatalmas, több húros íj.

Chanel

A Chanel divatház tervezői teljesen a hagyományokra építettek. Hagyományos fa, szokványos díszek hóval borítva és ajándékokkal halmozva. Kétségtelenül az ők alkotásuk a legrendhagyóbb, ugyanakkor rendkívül gyönyörű is.

Gucci

A fa, akárcsak a híres olasz divatház: merész, elegáns és csillogó.

H&M

A svéd divatház sem maradhatott ki a sorból. Egy eredeti fát szándékoztak készíteni, aminek a tetejében nem csillag áll, hanem egy manöken törzse, néhány méteres magasságban.

Louis Vuitton

A márka tervezői egy egész fenyőerdőt alkottak stílusos búra alá, amilyenhez hasonlót és apróbbat üzletben is vásárolhatunk. Igazán ízléses, a gyermekkort és a gondtalanságot idéző alkotásuk természetesen büszkén viseli a márka nevét.

Bévé


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!