Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Meguntad már mindig csak lófarokba kötni a hajad? Nem is egészséges, hiszen az állandóan egyféleképpen bekötött haj töri a szálakat, és nem is annyira mutatós. Mutatunk egy érdekes fonatot.

kulonleges-hajfonat
Készítsd el te is ezt a csodálatos fonott frizurát

Könnyen elkészíthető és nagyon vonzó a szem számára. Igazán laza, és mégis nőies lehetsz a bohém fonattal. Szükség lesz egy fésűre, egy sütővasra és vékony hajgumira.

A fejtetőn különítsünk el egy részt, és enyhé tupírozzuk fel. Mindkét oldalon elől válasszunk külön egy-egy laza tincset, amit szabadon hagyunk. A hajunkat fésüljük át egyik oldalra, válasszuk kb. három részre, a középsőt kössük meg egy gumival. Ezen bújtassuk át a megmaradt részt. Ezután ezt is kössük le egy gumival, és húzzuk át rajta az előbbi részt.

Ennyi az egész folyamat. Addig csináljuk, amíg a haj végére érünk. Utána egy kicsit huzigáljuk szét, hogy lazább legyen. Arra vigyázzunk, hogy a gumik ne látszodjanak ki, mindig bújtassuk be az előző fonat alá.

A legvégén a két első tincset bodorítsuk be a hajsütővassal.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!