Az olajfalevél-tea páratlan gyógyhatással rendelkezik. Próbáld ki a 3500 éve ismert csodát!
Már a Bibliában az élet fájaként emlegetik az olajfát, majd később az ősi egyiptomiak voltak az elsők, akik fel is használták a hihetetlen gyógyító erővel rendelkező leveleit. Napjainkban viszont nagyon kevesen akadnak, akik ismerik, és alkalmazzák a nagyon egészséges levélből készült főzetet.
Az olajfalevél kivonata erős antioxidáns, antivirális, és gombaellenes tulajdonságokkal rendelkezik, nagy előnye, hogy rögtön a kialakulás pillanatában képes megállítani a fertőzéseket.
Nézzük még milyen pozitív tulajdonságokkal rendelkezik az olajfalevél kivonata:
- erősíti az immunrendszert
- megakadályozza a vírusos betegségek és a meghűlés kialakulását
- ajánlott torokfertőzés, arcüreggyulladás, és tüdőgyulladás esetén is
- enyhíti a krónikus fáradtságot, a pikkelysömört, és a megfázást
- gombaölő hatása miatt használható láb-és körömgomba, Chlamydia és Candida esetén is
- megakadályozza a depresszió és a csontritkulás kialakulását
- beindítja a fogyás folyamatát
Így készíthetünk olívalevél-teát:
A levelek a béke és harmónia szimbólumai, nyugtató hatással vannak az idegrendszerre, csökkentik a szorongást, kiegyensúlyozottá tesznek.
Az antioxidáns hatású tea ajánlott tuberkulózis, influenza, agyhártyagyulladás, hepatitisz-B, herpesz, malária, gyomorfekély, diftéria, húgyúti fertőzések, és agyvelőgyulladás esetén is.
Hozzávalók: 15-20 olajfalevél, 200-300 ml forrásban levő víz.
Elkészítés: adjuk hozzá a leveleket a forró vízhez, és hagyjuk főni tíz percig, majd fedjük le, és várjunk 15 percig. Szűrjük le, és édesítsük egy kevés mézzel, de adhatunk hozzá egy pár csepp citromlevet is. A megfelelő hatás érdekében több héten keresztül, naponta egyszer fogyasszuk a főzetet.