Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

A szervezetben felgyülemlett méreganyagok, a nehézfémek és toxinok semlegesítésére egy különleges, de könnyen elkészíthető italt mutatunk be. Nem csak méregtelenítésre alkalmazható, de jó eredményeket mutattak ki a kezdeti stádiumban levő daganatos betegeknél is. Megakadályozza a daganat növekedését és az áttét kialakulását is.

kecske-savo

Szükségünk lesz egy csésze szárított vagy friss vérehulló fecskefűre, egy csésze barna cukorra, egy csésze kecsketej savóra, egy teáskanál friss tejfölre, egy edényre, gézre és egy kőre.

Elkészítés: A géz anyagából készítsünk egy kisebb tasakot, és tegyük bele a vérehulló fecskefüvet, és a követ, majd tegyük bele az edénybe. A kő azért szükséges, hogy a gyógynövényes tasak ne jöjjön fel a folyadék felszínére. Töltsük fel az edényt a tejsavóval, keverjük hozzá a tejfölt és a cukrot.

Fedjük le az edényt egy-két réteg gézzel, majd egy gumival rögzítsük, hogy ne jusson semmilyen szennyeződés az edénybe. Tároljuk sötét, meleg helyen két hétig az edényt. Két hét alatt megtörténik az érési folyamat, amely létrehozza a gyógyító italt. Ezután igyunk belőle egy fél csészével étkezés előtt. A fent említett gyógyhatásán kívül a tápcsatorna egészségéről is gondoskodik a gyógyító ital.

Így készítsünk tejsavót

Hozzávalók: 3 liter kecsketej, 6 közepes méretű citrom leve

Elkészítés: Forraljuk fel a tejet, majd hagyjuk langyosra kihűlni, és adjuk hozzá a citromok levét. Ekkor a tetején keletkezik egy sárgás-zöldes színű folyadék, az a savó. Egy gézen keresztül szűrjük le, a savót pedig már használhatjuk is.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!