KezdőlapÉletmódGyerekcipők, amiket érdemes bepakolni a nyaraláshoz

Gyerekcipők, amiket érdemes bepakolni a nyaraláshoz

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

A nyaralást a család apraja-nagyja egyforma lelkesedéssel várja. Nem csoda, hiszen ilyenkor mindenki együtt élheti át az élményeket, mindenki, aki számít, mindenki, aki amúgy a hétköznapok rohanásában kicsit túlterhelt, kicsit megfáradt.

Igen ám, de az már egy fogós kérdés, ami akár veszekedésekhez is vezethet, hogy melyik gyerekcipő az, ami semmiképpen sem maradhat otthon? Tényleg minden időjárási eshetőségre fel kell készülni, s ha igen, akkor ez egyáltalán lehetséges?

Az első aranyszabály: nyugalom!

A pakolás a legtöbbek számára igazi kihívás, és nem jó értelemben. Elkezdődhet a matekozás, hogy mi fér be és minek nincsen helye. Aztán amikor olyan dolgok is várólistára kerülnek, amik amúgy fontosak, akkor jöhet az idegeskedés, a feszültség. Nem érdemes ebbe belemenni, sőt a legjobb bele sem kezdeni.

Az utazáshoz hozzátartozik a holmik összerendezése és elpakolása, ez egy tény, ami ellen nincs mit tenni. Viszont a lista, ami a mindenképpen elrakandó cuccokat tartalmazza általában azért egészen sikeresen lerövidíthető néhány ésszerű szűrő bevetésével. Tehát a CCC választékában nincsen hiány gyermekeknek szánt cipőkből.

Szandálok, papucsok, sportcipők, hogy csak a legtöbbször keresett nyári variációkat említsük. Viszont az is biztos, hogy mindegyik típus nem zsúfolható be a bőröndbe, vagy ha oda élből nem fér be, akkor a csomagtartóba. De akkor mi az, ami otthon maradjon?

Az életkor épp úgy lényeges kérdés jelen esetben, mint a nyaralás helyszíne. Ha a gyerkőc még nem állt a lábaira, akkor ez a kérdés jóformán költőivé válhat. Ellenben, minél nagyobb annál fontosabb, hogy a lábbelije maradéktalan kényelmet biztosítson a számára.

A következő pont, hogy hová invitálja a családot a vakáció? Ha tengerpartra, ahol a napi program főleg a pancsolásból és a homokvár építésből áll, akkor sportcipőt például teljesen felesleges elcsomagolni. Ellenben, ha egy közeli város, ország látványossága a célpont, aminek egyúttal a körbejárása, felfedezése is tervben van, akkor naná, hogy az a lábbeli a befutó, ami bírja a gyűrődést, ami stabil alapként szolgál, még a legzúzósabb terepeken is.

Akkor minden egyéni megítélés alapján dől el?

Igen, röviden és tömören ez a lényeg. Nem érdemes a CCC online kínálatának teljes felhozatalát bepakolni, mert egyszerűen esélytelen hordani minden egyes modellt. Elegendő egy a és egy b verzió felállítása. Az legyen a jó idő, a b pedig az esős alternatíva.

Ha mindkettőre akad lábbeli képében megszülető felelet, akkor minden rendben, és onnantól fogva egy az egyben kivédhetőek a kellemetlen meglepetések. Amennyiben a gyerkőcnek sokat jelent a felpróbálás, azaz a személyes megtapasztalás úgy országszerte több CCC üzlet is tárt kapukkal áll rendelkezésre.

Ha pedig megszületett a konszenzus, azaz megvan az az egy, maximum két pár gyerekcipő, ami vélhetően minden felmerülő igénynek megfelel, akkor a pakolás nyűgje azonnal le is tehető, s helyette végre megjelenhet a nyaralás izgalma, a felette érzett öröm, és minden a témában releváns és tápláló érzelem.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet