KezdőlapÉletmódHa közömbösen viselkedsz, nem várhatod el, hogy melletted maradjon!

Ha közömbösen viselkedsz, nem várhatod el, hogy melletted maradjon!

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Ő mindent megtett azért, hogy elnyerje a szíved, harcolt érted, szeretett az összes hibáddal együtt. De ez a tiszta, ártatlan szeretet nem elég ahhoz, hogy egy érző lelket magad mellett tarts.

Egy ideig tűr, és befelé szenved, nem ad hangot a panaszainak, majd úgy dönt, hogy elhagy. És te csak állsz, és csodálkozol, hogy miért.

A szerelem egy kölcsönösségen működő kötődés, csak akkor tud harmonikusan működni egy kapcsolat, ha mindketten egyenlően tesztek bele. Ellenkező esetben csalódás, szomorúság, fájdalom és elégedetlenség uralja a hétköznapokat.

Nem játszhatsz egy nő érzelmeivel, bizonyítsd be neki, hogy igazán szereted. Együttérzés, szerelem és hála nélkül egyetlen kapcsolat sem működik.

Öleld át, és suttogd a fülébe, hogy mennyire szereted, és milyen fontos számodra. Keresd a válaszokat azokban a mondatokban, amit ő mond neked, hallgasd figyelmesen. Ha a dolgok nem is haladnak a legjobb irányba, keressétek közösen a megoldást, soha nem szabad feladni.

Vedd figyelembe az érzéseit, a döntéseit az érveit, most az egyszer légy igazán figyelmes, amíg még nem késő. Vigyázz azokra a dolgokra, amelyek a kapcsolatban jönnek-mennek, de még inkább azokra a dolgokra, amelyek megmaradnak.

Légy empatikus, befogadó, add fel az önzést és az önös érdekek kergetését. Küzdj a szeretett személyért, bizonyítsd be a nőnek, akit szeretsz, hogy mindennél fontosabb.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet