KezdőlapÉletmódDivatHajfestéket ken a fésűre. A világ legjobb trükkjét tanulhatod most meg!

Hajfestéket ken a fésűre. A világ legjobb trükkjét tanulhatod most meg!

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Hajfestékkel kente be a hajkefét. A világ legjobb trükkjét tanulhatod most meg.

hajfestek

Sok nő dönt az otthoni hajfestés mellett, hiszen számos előnye van. Nem kell időpontot kérni a fodrásznál, nem kell több órát eltöltenünk fölöslegesen a fodrászszalonban, sokkal olcsóbb, ha mi magunk végezzük el, és közben míg várakozunk az eredményre még a házimunkát is elvégezhetjük.

Azonban van néhány fontos dolog, amit jó, ha megtanulunk, annak érdekében, hogy pontosan olyan színű legyen a hajunk, amilyet elképzeltünk. Tartsuk be pl. az előírt hatóidőt, és festékből is annyit vigyünk fel a hajunkra, amennyit ír a tájékoztatóban.

Ha szeretnék egy kellemes színárnyalatot a sötétebb színű hajunkba, az alábbi trükk tökéletes megoldást nyújt. Nem kell külön megfestenünk a tincseket, hiszen ez nagyon erőltetett hatást kelt a végén. Szerezzünk be egy sűrűbb hajkefét, és kenjük be a hajfestékkel, majd többször egymás után húzzuk végig a hajunkon.

Az árnyalatot leginkább a haj utolsó harmadára szokták tenni, hiszen így sokkal kellemesebb hatású lesz. Várjuk ki a hatóidőt, majd mossuk le, és élvezzük az eredményt.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet