Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Havonta legalább négy alkalommal helyettesítsd a reggeli kávédat egy bögre vízzel, melyben mazsolát áztattál!

A mazsola rendkívül gazdag ásványi anyagokban és vitaminokban, ezért egy bögre vízbe áztatva nagyon hasznos a szervezet és különösen a máj harmonikus működése érdekében. A reggel éhgyomorra elfogyasztott mazsola, jót tesz a szívműködésnek, csökkenti a szervezet triglicerid szintjét, száműzi a ”rossz” koleszterint, és segítve az emésztést, megelőzi a székrekedést is.

A reflux, az emésztési zavarok, a máj tájéki fájdalmak, valamint a puffadás, mind-mind intő jel arra nézve, hogy a szervezetünkben felgyülemlett toxinokat mielőbb tisztítsuk ki.

Ha havonta legalább négy egymást követő reggel mazsolás vizet fogyasztunk, sokat segíthetünk a májban felgyülemlett toxinok kitisztításában, mely következtében sokkal energikusabbnak érezhetjük magunkat.

Hogyan készítsük el a mazsolás vizet?

Kora reggel egy fél bögre mazsolát áztassunk egy bögre meleg vízbe. Negyedóra elteltével jól mossuk át a mazsolát ebben a vízben, szűrjük le, majd töltsünk rá felfőzött és lehűtött vizet és hagyjuk így másnap reggelig.

Az így elkészített vizet másnap reggel éhgyomorra fogyasszuk el a mazsolával együtt, és ezt ismételjük meg négy egymást követő nap egy hónapban egyszer. Ezeken a reggeleken a legjobb, ha a reggeli kávénkat is mellőzzük a teljes hatás elérése érdekében.Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!