Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Csupán néhány egyszerű lépés, és máris új frizurával jelenhetsz meg egy irodai összejövetelen, vagy hódíthatsz az esti bulin.

konty-frizura

Nagyon könnyű elkészíteni, és előnye, hogy félhosszú hajból is szépen formázható. Hiába van gyönyörű és ápolt hosszú hajunk, gyakran vágyunk a változatosságra. Ha nem akarjuk minden nap lófarokba kötni, vagy simára kifésülni, készítsük el az alábbi egyszerű kontyot.

1. Fésüljük meg a hajat.

2. A felső feléből válasszuk le negyedét, és tűzzük fel a fejtetőre. Erre a részre később lesz szükségünk.

3. Az alsó felét pedig ne kíméljük, fújjuk be jól hajspray-jel. Vegyünk egy hagyományos sűrű fogú fésűt, majd alulról jól tupírozzuk fel a hajat. Igen, kócos lesz és ragacsos, de ez szükséges ahhoz, hogy majd jó tartós és mégis laza kontyot tudjunk készíteni.

4. Kössük meg az alsó részt lófarokba, majd egy másik gumi segítségével készítsünk egy szélfútta kontyot. A lényeg, hogy minél lazább és rendezetlenebb légy. A videóban ez jól nyomon követhető (2:47). A kibúvó tincseket rögzítsük egy-egy csattal.

5. A felső részt kössük meg egy gumival, a hajat húzzuk át a gumin, majd a haj végéből tűzzünk egy kis kontyot, az aló konty fölé.

Mindez így leírva nagyon bonyolultnak tűnhet, de aki végignézi a videót, annak valószínű még hat perc sem szükséges, hogy elkészítse ezt a laza retro-kontyot.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!