Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

A hajkorona a nők ékessége, és mindent megtesznek azért, hogy különleges legyen, ápolt és figyelemfelkeltő. Minden szezonnak megvan a maga hajdivatja, van, amikor a rövid haj a menő, máskor pedig mindenki hosszúról álmodik.

otos-hajfonat

Ha valakinek csodálatos és egészséges hosszú haja van, számtalan frizuravariáció áll a rendelkezésére. Egy jól elkészített frizurára sokan felfigyelnek. Készítsd el az alábbi csodaszép frizurát.

Az alábbi videóban megnézhetjük, hogyan készítsünk el egy csodálatos ötös hajfonatot. Ha valakinek dús haja van, sokkal szebben mutat, de azok is nyugodtan próbálkozhatnak, akiknek valamivel gyengébb szálú hajuk van. A nőies és elegáns megjelenés fontos kelléke az ápolt haj. Ez a frizura tökéletes lehet az irodában, de különlegesebb alkalmakra is hordhatjuk. És bár első ránézésre bonyolultnak tűnhet, sokkal egyszerűbb elkészíteni, mint gondolnánk.

Szükségünk lesz hajkefére, hajgumira, és néhány csatra. Fésüljük ki a hajunkat, majd tegyük az egészet egyik oldalra, hiszen oldalfonás lesz belőle. Osszuk öt egyenlő részre, majd kezdődhet is a fonás. A videóban nagyon jól nyomon követhető a technika, és csak egyszer kell megtanulni, utána már könnyen és rutinosan fog menni. Miután végeztünk, kössük meg a gumival, majd fent a rakoncátlan hajtincset lazán csatoljuk le.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!