Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

A francia nők eleganciáját és báját, bizony leginkább irigyelni és utánozni szoktuk. Példamutatóként állnak az egész világ előtt: sóvárogva gondol rájuk nők sokasága, hogy bárcsak ők is olyanok lehetnének.

francia-frizura

Most megmutatunk egy egyszerű praktikát, hogyan készíts magadnak otthon csodálatos francia frizurát, mindössze 5 perc alatt. A hátul tarkótól felfelé fonott, majd kontyba végződő haj, egészen biztosan mindenkit elvarázsol majd.

Leginkább hosszú hajra ajánlott, de azok is megpróbálhatják, akiknek esetleg csak félhosszú hajuk van.

1. Hajtsd előre a fejedet, és fésüld ki jól a hajad, majd tegyél a tenyeredbe egy kis hajhabot, és dörzsöld bele a hajadba.

2. A derekad valószínű el fog fáradni, míg kész leszel, de az eredmény, az káprázatos. Továbbra is lehajtott fejjel, a tarkótól indulva, középen kezd el fonni a hajadat. Ráadásul, hogy nehezebb dolgod legyen, nem hagyományos fonással, hanem parketta, vagyis francia fonással. A videón tökéletesen látszik, hogyan kell.

3. Még mindig fejjel lefelé dolgozol. A hajfonást kb. a fejed közepéig kell elvégezni, a füled csücskével egyvonalba, majd egy gumival kösd meg.

4. Az egész hajad szorosan kösd lófarokba a fejed csúcsára.

5. Majd húzz rá egy kontytartó korongot, és alkosd meg köré a kontyot, a végét pedig egy csattal rögzíted.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!