KezdőlapÉletmódEgészségKészítsünk otthon rákölő C-vitamint

Készítsünk otthon rákölő C-vitamint

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Ez az úgynevezett liposzomális C-vitamin. Egy 2008-ban publikált, de mellékesen kezelt tanulmány szerint a liposzomális orális dózisú C-vitamin egy bizonyos mennyiségű vérkoncentrációban, semmilyen mellékhatás nélkül képes elpusztítani a daganatos sejteket. És remek hír, hogy ezt otthon is elkészíthetjük.

lyposomal-vitamin-c

Korábban a kutatók azt állították, hogy amennyiben szájon át visszük be a C-vitamint, akkor maximális koncentrációban sem képes a rákos sejtek szaporodását megakadályozni. Ezt cáfolták most ismét brit kutatók, akik igenis igazolni tudták, hogy az így bevett C-vitamin toxikus hatással képes a daganatos sejtek ellen hatni, miközben az egészséges sejteket nem károsítja.

A kutatások során kimutatták, hogy a C-vitamin igenis képes 30, vagy akár 50 százalékban is kiölni a rákos sejteket, az 50 százalékos arány pedig azt jelenti, hogy a kezelés, a rákellenes gyógyszerekhez hasonlóan sikeresnek nevezhető, mivel a különböző készítmények is csak ekkora arányban képesek felvenni a kesztyűt a rettegett kórral.

lyp-c

Most nézzük a receptet. Szükségünk van 3 evőkanál aszkorbinsavra, ezt 2,5 dl desztillált vízben kell feloldani, külön pohárban szintén desztillált, fél liter vízben kell feloldani 6 evőkanál lecitint. A két oldatott egy tálba össze kell önteni, majd botmixerrel pár percig kell kavarni. Ezután jöhet az ultraszónikus tisztítógép, addig kell itt hagyni, amíg tejszerű nem lesz az állaga, majd hűtőben kell tárolni. Naponta 3 evőkanál fogyasztása ajánlott.Forrás: naturahirek.hu

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet