Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Kezdődik az iskola! Legyen a legszuperebb hajfonata a gyereknek a nagy napon!

frizura-kislanynak

Az új tanév kezdetekor mindenki szeret egy kicsit “villogni”, ilyenkor jó alkalom nyílik arra, hogy megmutassuk milyen új dologra tettünk szert a nyáron. Kötelező valami újjal előrukkolni, amit büszkén mutogathathatunk az osztálytársaknak. Erre a szuper frizurára az egész osztály irigykedni fog!

Könnyű elkészíteni, de azért nem árt, ha egy párszor gyakoroljuk, különben nem biztos, hogy időben elkészülünk az első becsengetésig.

Szükség lesz egy kontyformázó szivacsra, és egy kevés hajfixálóra. Fésüljük ki a hajat, kössük meg egy hagyományos hajgumival, majd válasszunk külön egy tincset belőle. A maradék hajra húzzuk rá a kontyformálót.

Fésüljük rá a hajat a fejtetőre egyenletesen, majd keressük meg azt az egy szabadon maradt tincset. Osszuk három részre, és kezdjük el a fonást, úgy, hogy mindig adjunk hozzá egy újabb tincset a nagyobb hajtömegből. Ezt egészen addig végezzük, amíg körbefonjuk a kontyot, majd a végét rögzítsük hajszálcsattal.

Nézzük közben a videót, ez majd segítségünkre lesz.