Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Ahhoz, hogy tökéletesen nézzünk ki, nemcsak az öltözékünkről és sminkről, hanem a frizuránkról is gondoskodnunk kell. Ehhez tisztában kell lennünk azzal, hogy mi áll jól nekünk, és be kell tartanunk egy határt, a jóízlésen belül.

frizura

Legtöbbször a hajunk elrendezésén akadunk fenn, ha meg kell jelennünk egy eseményen, vagy egyszerűen csak ki kell mennünk a házból. De hogyan tudnánk kihozni a maximumot a hajkoronánkból, anélkül hogy megnyomorítanánk magunkat az idővel és az extrém mutatványokkal, és a végeredmény is kényelmes, vonzó legyen?

Készíts magadnak hétköznapi frizurát! Amikor még enyhén nedves a hajad, vigyél fel rá dúsító hatású hajsprayt. Nem kelthetsz elképesztő hatást volumen nélkül! Csavard fel a tincseidet, és hagyd pihenni kb 30 percig. Ezt követően szárítsd meg, majd szabadítsd ki a csavarokból a tincseidet. Amennyiben frufrud is van, vigyázz arra, hogy amikor felcsavarod, befele – a homlok irányába tekerd a tincseket, egyébként viccesen fogsz kinézni, ha megszáradt. A végeredmény természetesen laza lesz, ez pedig igencsak divatos 2013-ban!

A másik ajánlatunk a göndör frizura, amelyet hajsütővel tudsz igazán hitelesen elkészíteni. A hajsütővel is megoldhatod a pöndorítést, és nem árt, ha mindkét esetben használsz valamilyen fixálót, a jobb tartás érdekében. Ezt a frizurát rövidebb hajon is elkészítheted. Mint ahogyan a szexi hullámokat fonással is megoldhatod, ehhez viszont mindenképp nedvesnek kell lennie a hajadnak. Mosd meg este, aztán fond be minél apróbba. Hagyd úgy egészen reggelig, majd bontsd ki és gyönyörködj! Végül jöhet a csillámspray, a fényló hatásért!

Íme jó pár frizuratippünk kínálata>>>

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!