KezdőlapÉletmódMeleg téli kiegészítők a divatos nő számára - tekintsük át a trendeket

Meleg téli kiegészítők a divatos nő számára – tekintsük át a trendeket

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Közeleg a tél, az év leghidegebb évszakja, így ideje ehhez igazítani a ruhatárat. Egy divatos nő számára ilyenkor sem kerülhet háttérbe a trendi megjelenés, viszont funkcionális darabokat is be kell szerezni ahhoz, hogy ne fázzon az ember a repkedő mínuszok közepette. Megnéztük, melyik a három szerintünk legfontosabb kiegészítő ebben az időszakban.

Lehetnek divatosak a női téli sapkák

A női téli sapkák nem számítanak a legszexibb ruhadarabnak, ezt kár is lenne tagadni. Sokan egy szükséges rosszként tekintenek ezekre a kiegészítőkre: azért veszik fel csupán a fejükre, hogy ne fázzanak meg a hidegben. Pedig a női téli sapkák az ecipo.hu kínálatában elérhető változatai sokkal többre is hivatottak! Mire gondolunk? A téli sapka lehet divatelem, hisz rengeteg változata van, így mindenki számára megtalálható az előnyös kialakítás.

Ami a stílust illeti, lehet egy modell például állatmintás, díszítőelemekkel ellátott, felvarrókkal ékesített, fémes hatású, neonszínű, de divatos mintákkal kicsinosított is, azt pedig mondanunk sem kell, hogy a színek választékában a határ a csillagos ág. Egy sapka lehet bojtos, de bojt nélküli is, elláthatják fülvédővel, illetve más ötletes részegységgel. A lényeg, hogy ne sérüljön a funkcionalitás, azaz a sapka legyen meleg, amikor beköszönt a tél. Ezt többnyire a kötött megoldások ígérik a legnagyobb biztonsággal, nem véletlen, hogy ezek a legnépszerűbbek, amikor a fej és a haj védelméhez keres egy nő kiegészítőt télre.

Meleg téli kiegészítők a divatos nő számára - tekintsük át a trendeket

Minden kézre illik valamilyen kesztyű

A női kesztyű szintén a kihagyhatatlan téli kiegészítők közé sorolható. Itt már színesebb anyagválasztékkal lehet találkozni, hiszen az örök klasszikusnak számító természetes bőr mellett felsőbőr, irhabőr, illetve bőrutánzat, valamint másfajta mesterséges anyagok is felhasználhatók. Ha adhatunk egy szubjektív tippet: egy pár bőrkesztyűre szerintünk minden elegáns nőnek szüksége van a téli hónapokban, így ezzel kezdjük a vásárlást, ha például áttekintjük a női kesztyűk az ecipo.hu található kínálatát.

Érdemes megismerkedni emellett a között kesztyűk világával, amelyeknek egyetlen hátránya, hogy nem állnak ellen a nedvességnek, ami viszont télen kifejezetten nagy problémának számít. Fontos, hogy megemlítsük a téli kesztyűk között a síkesztyűk kategóriáját, amelyek nem csupán síeléshez, téli sportokhoz alkalmasak, hanem a hideg elleni védekezésben a munkába járás során is kifogástalan védelmet jelentenek. Összefoglalva: a téli kiegészítők választásánál a kesztyűk kategóriáját is ajánlott „útba ejteni”.

Nem ciki a derékmelegítő

Nem feltétlenül divatelem, de hasznos öltözködési alkalmatosság télen a derékmelegítő. Ha nem ismernéd: ez gyakorlatilag egy hatalmas csősál, amit nem a nyakadra, hanem a derekadra húzol fel a nagy hidegben. Ez garantálja, hogy soha ne legyen kint a test eme kényes része, ami a nők esetében az egészséggel, a belső szervek védelmével is szoros kapcsolatban áll. Egy derékmelegítő esetében is több színből lehet választani, ám itt aztán tényleg teljesen mindegy, melyikre esik az ember választása, hiszen az esetek túlnyomó többségében eltakarja ezt a kiegészítőt a ruházat.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet