Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Mindannyian tudjuk, hogy a rákos sejtek cukorral táplálkoznak, ezért kissé bizarrnak tűnhet, hogy az alábbi keverék egyik fő alapanyaga a méz vagy juharszirup. Azonban, a jó hír az, hogy a szódabikarbóna semlegesíti a cukor káros hatását.

mez-szodabikarbona

Ebben a kombinációban a cukor egyáltalán nem káros, mivel a szódabikarbóna rendelkezik azzal a csodálatos tulajdonsággal, hogy semlegesíti a cukrot. Vagyis csak a pozitív tulajdonságai maradnak meg a cukornak, így már nem biztosítja tovább a táptalajt a rákos sejtek fejlődéséhez.

A méz hatékonyan veszi fel a harcot a rákos sejtekkel, a benne található cukor segítségével pedig a szódabkarbóna sokkal hatékonyabban be tud hatolni a sejtekig. Készítsük el az alábbi keveréket, és alkalmazzuk egészségünk érdekében.

Hozzávalók: szódabikarbóna, méz.

Alkalmazás: keverjünk el egy rész szódabikarbónát, három rész mézzel. Pl. egy teáskanál szódabikarbónához három teáskanál méz szükséges. De ezt az adagot akár növehetjük is, attól függően, hogy egyszerre mekkora mennyiséget akarunk elkészíteni. Addig keverjük, míg krémes pasztát kapunk, majd melegítsük egy percig.

A kúra egy hónapig tart, minden nap három teáskanálnyit fogyasszunk a mézes keverékből. Ez idő alatt ne fogyasszunk fehér lisztet, cukrot és húst.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!