Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Marilyn Monroe filmjei után az egész világ a szőke nőben látta az ideális nőt, mígnem megérkezett Angelina Jolie és letaszította a trónról.

Mint ahogy semmi sem maradt el kutatás nélkül a 21. században, úgy a férfiak érdeklődése sem hanyatlik e kérdésben. Vajában a szőkéket vagy a barnákat kedvelik leginkább, merül fel a kérdés.

A Huffington Post szerint a férfiak 60%-a a sötétebb hajú nők iránt érdeklődik. Másrészt, 33%-uk szerint a gesztenyebarna hajú nőket szereti, szemben azzal a 29%-al amelyik a klasszikus barna hajú nőkre voksol.

A szőke nők a férfiak 29,5%-át érdekli, derült ki egy kutatásból, amelyben 2.000 férfi vett részt. A toplista utolsó helyén a vörösek állnak. A férfiak csupán 8,8%-a gondolja a vörös nőket ellenálhatatlanoknak.

Ami a nők szemének színét illeti, a kék szem nyert a férfiak listáján. A kutatásból kiderül, hogy a férfiak 40%-a az azúrkék szemű nőket szereti, a második helyen – 29,2%-al – a barna szemű nők nyertek. A zöld szemű nők 17,5%-os arányt értek el.


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!