KezdőlapÉletmódTárolási ötletek a fürdőszobában

Tárolási ötletek a fürdőszobában

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Jólesik egy olyan otthonba hazatérni, ahol a lakás több pontján is lehetőség van a nap fáradalmait kipihenni. Az egyik ilyen helyiség a nappali, a másik pedig a fürdőszoba, ahol nagyon kellemes élményekben lehet részünk, ha egy fárasztó napot követően elmerülünk egy kád forró vízben.

Azonban csakis akkor szerezhetünk a lakásnak ebben a helyiségében feledhetetlen élményeket, ha nem a káosz uralkodik ott, hanem minden holminak megvan a maga helye. A rendezettséget segítik a fürdőszobai polcos elemek és a fürdőszoba szekrények. Ezek a lakberendezési bútordarabok rendet és szépséges környezetet teremtenek. Mutatjuk, hogy melyik bútordarab, milyen célt is szolgálhat a fürdőszobában.

A funkciókat keverhetjük is

Amennyiben csak kisebb fürdőszobával rendelkezünk, a többfunkciós fürdőszoba szekrények jelenthetnek megoldást a káosz felszámolásában. A nyitott polcos és a zárt szekrénynek is megvan a maga szerepe. A zárt részekbe helyet kaphatnak a törülközők vagy a ritkán használt eszközök. A polcokra dekorációkat, de minden más szépségcikket is elhelyezhetünk. És még mindig van lehetőségünk egy-egy cserepes virágot a szekrény tetejére tenni.

Üveges szekrény a mosdó fölött

Rengeteg helyet megtakaríthatunk a fürdőszobában a polcos üveges szekrényekkel. Ez lehet egy gyógyszeres szekrény is, de egy falitükörrel kombinált szekrény is. Ez utóbbi bútordarabban sokféle, a fürdőszobában használt termék is elfér. A nők tárolhatják itt a sminktermékeiket, miközben a tükör nagyfokú segítséget nyújt a reggeli make-up elkészítésében.

A mosdó alatti szekrény szerepe

Nem csak a mosdó fölött, hanem alatta is elhelyezhető egy dizájnos, praktikus szekrény, amelyben olyan dolgokat pakolhatunk, amit nem szeretnénk szem előtt látni, például tisztítószereket, papírtörlőt, hajszárítót, elektromos borotvát. Tehát olyan dolgokat, amelyeket nem rendszeresen vagy a nem a napi rutin részeként, a szépségápolásban használunk. Mosdó fölötti fürdőszobai szekrényt is választhatunk. Ez esetben a szekrény több funkciót is betölt. A szekrényt tárolásra, míg a tetejét dekorációkkal történő díszítésre is használhatjuk.

Stílusos fürdőszobai tárolók

Egy-egy kisebb fürdőszobai asztalkával is nagyszerűen feldobhatjuk a teret. Egy bambuszból készült stílusos asztal alatt is tárolhatunk fürdőszobai dolgokat, míg az asztallapon takarítószerek és tisztálkodó eszközök is helyet kaphatnak.

Ha pedig hangulatos fürdőszoba kialakítására törekszünk, akkor a szintén bambuszból készült állványok lehetnek a segítségünkre. Ezzel a bútordarabbal egy kis egzotikumot csempészhetünk a lakásunkba, merthogy egy ilyen tárolót, akár még a konyhában is használhatunk.

Mozgatható, kerekekkel ellátott tároló mellett is dönthetünk, ha kicsi a fürdőszobánk és egyszerre többféle dolog elhelyezésére is szeretnénk használni egy-egy fürdőszobai bútort. Egy ilyen állványt könnyedén a fürdőkád mellé húzhatunk. És itt kaphat helyet egy többszintes sarokpolc is, amelyre a fürdéshez szükséges eszközöket, ápolószereket pakolhatjuk.

Polcos elemek a fürdőszobában

A fürdőszobai polcos elemek sem maradhatnak ki a felsorolásból. Napjainkban nem csak a hagyományos, falra szerelhető polcok jelennek meg a kínálatban, hanem a többszintes görgős polcos elemek, illetve a szekrényes, polcos, azaz többfunkciós bútordarabok. A fehér színű fürdőszoba szekrények nem csak romantikus hangulatot teremtenek, hanem a modern enteriőrbe is nagyszerűen illeszkednek.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet