Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

A tavasz beköszöntével szinte nagyítóval vizsgáljuk magunkat a tükör előtt, és megoldásokat próbálunk találni a kivillanó problémákra. Kapkodunk fűhöz-fához, hogy tökéletes, fiatal és üde bőrrel induljunk neki a több testrészt kivillantó évszaknak.

narancsbor

A narancsbőr nem csak a túlsúlyosak átka, sokan küzdenek vele, és legtöbbször eredménytelen harcot vívunk. Nézzük, mit kell tudni a narancsbőrről, amit eddig lehet, hogy tévesen hittünk-tettünk.

A narancsbőr örökölhető

Sokan vannak, akik csak legyintenek, és azt mondják, hogy úgysincs, amit tennie, hiszen az ő problémája örökletes, ezzel kell együtt éljen. A laza kötőszövetek öröklődésének esélye tényleg fennáll, de a narancsbőr kialakulása ellen azért nem árt harcba szállni. Vigyázzunk, hogy kevesebb szénhidrátot fogyasszunk, egészségesen étkezzünk és mozogjunk.

Ajánló: Így küzdhetsz a narancsbőr ellen szódabikarbónával

A krémek nem hatékonyak

A narancsbőr elleni krémek hatékonysága alapjában véve nem igaz, hiszen, ha rendszeresen és kitartóan naponta kétszer bekenjük a problémás területet, akkor is csak hidratáltságról beszélhetünk, de nem tűnik el a narancsbőr. A zsírsejtekbe annyira mélyen van a lerakódás, hogy azzal nem tudja felvenni a narancsbőr elleni készítmény.

Mindegy, mit eszem

Sokan úgy gondolják, hogy ha megfelelően mozognak, edzenek és tornáznak rendszeresen, akkor ehetnek bármit. Hiába mozogsz, ha hajlamos vagy a narancsbőrre, a táplálkozásodon is változtatnod kell.

Ajánló: Jön a fürdőruha-szezon, nézd meg hogy rejtheted el trükkösen a naracsbőrt

A kozmetikai kezelések csodákra képesek

Sok kezelés centikben mérhető fogyást és a narancsbőr eltűnését ígéri már az első pár alkalom után. Tényleg bizonyos kezelések után bekövetkezhet fogyás, de nem pár alkalom, hanem rendszeres kezelés, életmódváltás és megfelelő folyadékbevitel után.


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!