Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Szinte nincsen olyan ember, aki napi rendszerességgel ne tartózkodna wifi közelében, vagy ne használná azt. Kényelmessé és korlátlanná teszi az internetezést, de közben káros sugarakkal találkozhatunk. Legújabb kutatások szerint egyáltalán nincs kedvező hatással egészségünkre, tehát, ha tehetjük, minél kevesebbet használjuk.

wifi

Az egyik legsúlyosabb következménye a szívritmuszavar. Sok embernél diagnosztizálták, akik tartósan – napi 3 percnél több ideig – éltek a wifi használattal.

Ezenkívül, akik a következő jeleket észlelik magukon, és napi szinten használnak wifit, valószínűleg annak káros következményeit érzik. A fejfájás, hirtelen hangulatváltozás, bőrviszketés, izomfájdalom, rossz közérzet, hányinger –mind-mind a wifi-használat következménye lehet. Az arra érzékenyebb emberek pedig egy idő után komolyabban is megbetegedhetnek.

Ha lehet ne legyen telefonunk egész nap a zsebünkben, vagy hozzánk nagyon közel, és semmiképpen ne aludjunk úgy, hogy a készülék ott a párnánk mellett. A laptopot ne használjuk ölünkben. Tartsuk karban immunrendszerünket, hogy ne gyengüljön le túl hamar, és ellenállóbbá váljon. Az állandó telefonálás helyett inkább SMS-t küldjünk, így felére csökkenthetjük a sugárzásveszélyt.


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!