KezdőlapHírekEzért nem beszélt Benedek Tibor a betegségéről

Ezért nem beszélt Benedek Tibor a betegségéről

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Sinkó Andrea elárulta, miért nem beszélt Benedek Tibor súlyos betegségéről.

Az egész országot mélyen megrázta Benedek Tibor háromszoros olimpiai bajnok, Európa- és világbajnok vízilabdázó halála. A legenda hosszú és súlyos betegség után távozott az élők sorából. Bár sportos berkekben tudni lehetett a betegségéről, a közvéleményt mélyen megdöbbentette halálának híre.

Sinkó Andrea, a Magyar Olimpiai Bizottság Sportolói Bizottságának elnöke a Life.hu-nak beszélt az egykori sportolóról, és azt is elmondta, szerint miért titkolta súlyos betegségét Benedek Tibor.

“Mindannyian úgy gondoltuk, hogy ha valaki fel tud épülni egy betegségből, akkor az ő. Szerintem ezért is döbbentette meg ennyire a magyar sporttársadalmat és az egész országot ez a hír, hiszen egy olyan csodálatos sportolóról és egy olyan életerős emberről volt szó, hogy aki még sejtette is, vagy tudta, hogy beteg, végig reménykedett, hogy le fogja győzni ezt a kórt.” – mondta Sinkó Andrea.

A Magyar Olimpiai Bizottság Sportolói Bizottságának elnöke azt is hozzátette, Benedek Tibor nem szerette volna, hogy közbeszédben téma legyen a betegsége, ezért is titkolták azt.

“Gyerekkorunk óta ismertük egymást, és mindig a teljesítménye alapján, és az általa képviselt értékek alapján szerette volna, hogy őt a közvélemény emlegesse, vagy ismerje. Ez teljesen a magánügye volt.” – tette hozzá Sinkó Andrea.

Ezeket már olvastad?

Egy igazi romantikus szerelem volt az övék: Benedek Tibor és Epres Panni
Ezért volt a világ legjobb vízilabdázója Benedek Tibor
Ez az utolsó nyilvános fotó Benedek Tiborról
“Felfoghatatlan űrt hagyott maga után.” – megszólalt Benedek Tibor családja

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet