KezdőlapHi-TechInternetA Google+ túlszárnyallja a Facebookot, ami a felhasználók elégedettségét illeti

A Google+ túlszárnyallja a Facebookot, ami a felhasználók elégedettségét illeti

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Annak ellenére, hogy a Facebook a legnagyobb közösségi háló, mégis a Google+ viszi el a pálmát, ami a felhasználók elégedettségi fokát illeti! A Facebook ugyanis egyre kevésbé felel meg a „rajongók” igényeinek – derült ki az American Customer Satisfaction Index mutatóiból.

Az utóbbi évben a Facebook felhasználóinak az elégedettsége 8%-kal esett vissza, 61 pontot érve el csupán a megadott lehetséges 100-ból.

Ugyanannak a felmérésnek az eredményei nyomán, a Facebook nemcsak a legkevesebb pontszámot elérő hálózat, hanem a social-media kategóriában is rekordot döntött – a „megkaparintott” legkevesebb értékkel.

Vele szemben, a Google+ (alíg egy éves vetélytársa a Facebooknak) máris megszerzett magának 78 pontot a 100-ból, holott most szerepelt először a közvéleménykutatásban.

A szakemberek szerint, nagyon fontos, mennyire elégedettek a „fészbúkozók” a Facebookkal, ugyanakkor valamennyien azt várják el a Google+tól, hogy növelje felhasználóinak számát, a hálózat sokoldalúságából adódóan.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet