KezdőlapHi-TechInternetAz üzenőfal gyökeres átalakulását jelenti ma be a Facebook

Az üzenőfal gyökeres átalakulását jelenti ma be a Facebook

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

facebook

A Facebook ma jelenti be hivatalosan, de a TechCrunch már kiszivárogtatta, hogy jelentős változásokat vezetnek be a közösségi oldal hírfolyamában.

A portálnak szivárogtató források szerint az eddiginél sokkal részletesebben szűrhető lesz az üzenőfalunk: külön státusüzenetekre, ajánlott linkekre, fotókra, videókra, zenékre bontható lesz, hogy mi jelenjen meg a hírfolyamban. A külalak is változik: nagyobbak lesznek a képek és a hirdetések is látványosabbak.

Míg a profiloldal a Timeline bevezetésével gyökeresen megváltozott, az üzenőfal gyakorlatilag 2006 óta ugyanolyan. Az egyetlen módosítás a legfontosabb/legfrissebb posztok kiválasztására vonatkozott, de a folyam így is ugyanazt a tartalmat adta ki, csak más sorrendben.

A csütörtöki bemutatón a Facebook a kiszivárgott hírek szerint az igazából elrejtett menüpontokban elérhető szűréseket (létezik pl. Notes feed, amely ismerőseink jegyzeteit gyűjti össze) teszi könnyen elérhetővé, és ezeket néhány tematikus csatornával egészíti ki.

Index.hu

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet