KezdőlapHi-TechInternetÚj funkció a Facebook-on, láttad már?

Új funkció a Facebook-on, láttad már?

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

A mobilverzióban eddig is elérhető speciális szmájlik, a Stickerek mától a Facebook desktop változatában is használhatók. Plusz ezentúl akár regényt is írhatunk az oldalunk borítóképére.

Desktopra is megérkeztek a Stickerek a Facebook chatbe

StickersWeb2A Stickerek – magyarul meglepő módon Matricák lett a nevük – a Facebook mobilos verziójában már eddig is elérhetőek és népszerűek voltak, mától pedig a desktopos változatban, a gépünkön is megjelentek – erre a Facebook egy kis üzenetben figyelmeztet, amikor belépünk a chatbe.

A Matricák tulajdonképpen túlméretezett szmájlik, melyeket a chatbe és az üzenetekbe tudunk beszúrni. A Stickerek további különlegessége, hogy az alapból megjelenő választék mellett további szetteket tölthetünk le – ingyenesen – a profilunkba a Sticker Store-ból, így még színesebbé tehetjük a beszélgetéseinket.

Az új Facebook funkciók azoknak a fiataloknak lett kitalálva, akik elvesztették az érdeklődésüket a Facebook-al szembe. Májusban egy tanulmány rávilágított, hogy a 11 és 19 év közötti fiatalok inkább a Twitter-t és az Instagram-ot használják.

Forrás: SocialTimes.huHa nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet