KezdőlapHi-TechInternetÚj szolgáltatást vezetett be a Facebook. Te már kipróbáltad?

Új szolgáltatást vezetett be a Facebook. Te már kipróbáltad?

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Új szolgáltatást vezetett be a Facebook, a felhasználók legnagyobb örömére. Mától a Twitterhez hasonlóan a #hashtag is használható a közösségi oldalon.

facebook__hashtag

A közösségi média felhasználói már jól ismerhetik a #hashtag-et az Instagram, Twitter, Tumblr és Pinterest közösségi oldalakról, most pedig a világ legnagyobb közösségi hálója, a Facebook is bevezette az alkalmazást.

Az új opciót a „# – dupla rács” fogja felismerni, amelyet a szavak elé kell beírni a felhasználónak. A Facebook más oldalak #hashtag-jét is felismeri, ezért ha az Instagrammon posztolunk, akkor azt a Facebook is felismeri majd.

„A hashtagok megjelenése csak egyike azoknak a lépéseknek, amelyek hozzásegítik az embereket, hogy könnyebben rátaláljanak arra, hogy miről beszélnek más felhasználók.” – írja Greg Lindley, a Facebook blogján.

A következő hetekben, hónapokban a Facebook más szolgáltatásokat is tesztelni fognak. Az azért figyelembe kell venni, hogy a hashtagokat ékezetek nélkül kell írni.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet