Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!

A Mérleg számára a 2014-es év csillagászati eseményei elsősorban a karrier, barátok, pénz, kapcsolatok, házasság, szakma és a család terén gyakorolnak hatást.

  • merlegSzerencse a karrierben az év első felében – 2014 július 16-ig a Jupiter teljes erőbedobással a karriered terén csillogtatja erejét. Ez csupa jót jelent számodra: szerencsés lehetőségeket, a szakmai téren gyakori elismeréseket. Habár a topon érzed magad a karriered virágzásában, a Jupiter arra késztet téged, hogy még többet tégy. A bolygó a kulcs egy jobb jövő kapujához, így hát ne habozz, és használd ki az alkalmat. Egyébként 12 évet kell majd várnod arra, hogy a pillanat megismétlődjön (ekkor tér vissza a Jupiter a számodra előnyös helyzetbe).
  • Szerencsét hoznak a barátok az év második felében – 2014 július 16-án a Jupiter elhagyja a Rák csillagképet és az Oroszlán jegyébe lép át. Ez a változás a társadalmi élet és a barátaiddal fenntartott viszony terén érezteti hatását. A szerencsét más személyek hozzák számodra, főként a baráti körödből. A Jupiter segít tökéletesíteni a kapcsolattartási képességeidet, értékes kapcsolatokat létesítve. Továbbá késztetést érezhetsz arra, hogy belépj egy szervezetbe, klubba, ahol új arcokat ismerhetsz meg. A 2014-es év közepe lesz a legemlékezetesebb időszak az életedben, szociális téren.

Olvasd el 2014-es Kínai horoszkópunkat is!

  • Pénzügyi nehézségek – amíg a Jupiter a karriered és társadalmi életed lendíti fel, addig a Szaturnusz, a határok és megszorítások bolygója, a pénzügyeiden fejti ki hatását. 2012 októberétől, amióta a Skorpió jegyében tartózkodik, bizonyára sok fejfájást okozott számodra e téren. 2014-ben is hasonlóan kell előrelátnod a pénzügyi mozgásokat, ajánlott visszafognod magad a költekezésben és többet megtakarítanod, szabj magadnak szigorú költségvetést, és gondolj a későbbi befektetésekre, nyugdíjalapra. Csakis így előzheted meg a Szaturnusz okozta bonyodalmakat.
  • Meglepetések az utazásban és kapcsolatokban – az Uránusz tovább folytatja útját a Kos csillagképben, és továbbra is kölcsönhatásba marad a Plútóval. Ez mit is jelent számodra? Azt hogy utálni fogod a változásokat, inkább megmaradnál a megszokott kerékvágásban. De a változás is lehet pozitív irányú, ha saját akaratod ihleti. Az Uránusszal a kapcsolataid középpontjában, bármire számíthatsz 2014 folyamán, és az események több személyt is bevonnak körülötted. Ami a múltban működött, meglehet hogy ma már nem felel meg neked.
  • Tévedések a munkahelyeden – a Neptunusz 2014-ben is a szakmád karolja fel, aminek hatását az elmúlt években is érezhetted már. A bolygó az illúziót és az összezavarodást jelképezi, de a spiritualitást, hitet és ihletet is táplálja. Jelen pillanatban a fantázia és a valóság megkülönböztetését tűzi ki célodul, ugyanis a Neptunusz hajlamos elmosni a valóságot, és felélénkíteni a fiktív agyszüleményeket. Magyarán, légy óvatos a „földalatti légáramlatokkal”, és vigyázz azokkal a kollégákkal, akik kevésbé őszintének tűnnek. Hallgass a hatodik érzékedre, őrizd meg a magánéleted intimitását.
  • Jelentős változások a családban – a Plútó tovább utazik a Bak csillagképben, ami jelentős változásokat idézhet elő 2014-ben a családod és a házad táján. Például, többször is költözésre kerülhet sor, felújítás jön szóba. A Plútó az átalakulás bolygója, ami hátat fordít a réginek, helyet adva az újnak. Ugyanakkor az erőt és a kontrollt is birtokolja, ezért alkalmanként te is úgy érezheted, megvan a kellő uralmad magad és környezeted felett, míg máskor az az érzésed, hogy minden fonákul sül el. Mindez a Plútó leckéztetésének a része, aminek egyetlen tanulsága van: az önkontroll. Ha sikerül elsajátítanod, biztosabb talajon léphetsz ki e válságos helyzetből, és könnyen haladsz előre az életben. Nincs kétség afelől, hogy a családi életed kihívásokkal lesz teli 2014-ben, ami annak tudható be, hogy igyekszel új ember lenni, felhagyva a régi életstílusoddal, és helyet adva az új céloknak, képességeknek.

Ajánló: Ha még többre vagy kíváncsi, olvasd el a Filantropikum.com 2014-es Mérleg horoszkópját is!


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!