Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

A Vízöntő számára a 2014-es év csillagászati eseményei elsősorban a szakma, házasság, karrier, oktatás, utazások, pénz és spiritualitás terén gyakorolnak hatást.

  • vizontoSzerencse a szakmában és a házasságban – a Jupiter a Rák jegyében tartózkodik 2014 első hét hónapjában. Ennek hatására a szakmai életed fellendül. Továbbra is nagy lelkesedéssel és optimizmussal teljesíted a munkahelyi kötelességeidet, és teendődből annyi lesz, hogy elégedettnek érezheted végre magad. A veszély abban áll, hogy hajlamos vagy túl sokat vállalni magadra, könnyen megfeledkezel arról, hogy csak egy ember vagy, és a nap csupán 24 órából áll. Általánosságban hatékony időszak vár rád a melóban, tele olyan alkalmakkal, amikor megmutathatod a képességeidet és a tehetségeidet. A Jupiter védelmező befolyása a kiválasztottak soraiba helyez téged, szakmai téren. Amennyiben épp állást keresel, küldd szét az önéletrajzodat július 16-ig, ugyanis ez a legjobb időszak arra, hogy kiváló lehetőségekkel és szakmabeli jószerencsével találkozz.

Olvasd el 2014-es Kínai horoszkópunkat is!

Július 16-án a Jupiter átlép az Oroszlán jegyébe, ezáltal a házasságra lesz hatással. A körülötted lévők, a családod, barátaid, kollégáid jelentik most számodra a legfontosabb értéket. Ennek köszönhetően, a 2014-es év első hét hónapja a lehető legjobb lesz, ami a szerelmi kapcsolataidat illeti, és új lehetőségeket állít az utadba új ismeretségek terén. Készen érzed magad arra, hogy megtedd a nagy lépést a párkapcsolatodban, vagy ha még nem találtad meg az igazit, hát itt az ideje. Nem is tudnál jobb bolygóállást kívánni magadnak minderre! Az év második fele sok egyedülálló Vízöntő számára jelenti a fogadalmak időszakát, a kapcsolatban élőkre pedig a szenvedély tüzének az újralobbanása vár.

  • Karrierbeli felelősségek – a Szaturnusz majdnem teljes évben a Skorpió jegyében marad, ahová egyébként 2012 októberében lépett be. Azóta érezteti hatását a karrieredben, korlátozások, frusztrációk és személyes megvalósítások terén. A Szaturnusz mindenért kárpótol, de csak azzal a feltétellel, ha elfogadod a játékszabályait. Az asztrológiában a Szaturnusz a szervezettség, a felelősség és a biztonság bolygója, így amióta vendége a csillagképednek, komolyabb a hozzáállásod, és sokkal felelősségteljesebb vagy az életedben. A Szaturnusz ugyanakkor azt is jelzi számodra, ha átlépted a határt. A karrieredre gyakorolt hatásának egyik következménye az lehet, hogy feltornászod magad a dobogóra, illetve hogy fordulatot hoz a szakmádban. Amennyiben úgy érzed, túl keményen kell megdolgoznod a céljaidért, tekintsd ezt előnynek. Ha szervezett, következetes akarsz lenni, és komolyan munkához látnál, 2014-ben a Szaturnusz gondoskodni fog a jutalmadról. Habár az elismerés nem azonnal érkezik, idővel a tetteid mind gyümölcsöt teremnek. Használd ki hát az alkalmat, hisz ilyen kedvező bolygóállás csak 28 év múlva vár rád.
  • Meglepetések az utazásban – az Uránusz, csillagjegyed irányítója, továbbra is a Kos jegyében utazik, a jellemed kommunikációs oldalát serkentve. A bolygó rengeteg lehetőséget hoz magával. Hallgass a hatodik érzékedre, valamint arra, amit az emberek próbálnak közölni veled. A legvalószínűtlenebb forrás az, ami felébreszt téged, és ami új látásmódokra késztet a személyiségedre, pénzügyeidre és szakmádra nézve. 2014 számodra a kreativitás, egyediség éve lesz, amennyiben hagyod az elméd szabadon kóborolni ismeretlen vizek felé. Ez csakis arról szól, hogy engedj az új nézőpontoknak, és kövesd az utat az újszerű megoldás felé. Gyakorlatiasabb téren ajánlott, hogy 2014-ben odafigyelj arra, amit írsz vagy mondasz, főként ha volánnál ülsz. Az Uránusz Plútóval folytatott harca ugyanis lobbanékonnyá tesz, hajlamos leszel gondolkodás nélkül reagálni dolgokra, és kockázatot vállalni a közúti forgalomban, főleg ha sietsz. Éppen ezért, kerüld a vezetést, autókázást, utazásokat azokon a napokon, amikor a negatív hatás erősebbnek mutatkozik, vagyis 2014 április 21-én és december 15-én. Kihívó körülményekkel találkozhatsz, késésekkel, elveszítheted a csomagjaid, lehet, hogy le kell mondanod bizonyos eseményekről, ezért igyekezz nem komolyan tervezni erre az időszakra.
  • Pénzügyi csalás kockázata merül fel – a Neptunusz 2014-ben is a pénzügyeidet, jövedelmeidet befolyásolja, továbbá hatással lesz a személyes erőforrásaidra, a kiadásaidra és a bevételeidre. Érdemes lesz ebben az évben is figyelmesnek lenned, ami a költekezést illeti, az üzleteid sem árt szemmel tartanod, ugyanis a Neptunusz nemcsak a spiritualitás bolygója, hanem az átverésé is. Más szóval, nagy esély van arra, hogy hamis ígéretekkel találod szembe magad. Ajánlott, hogy kikérd a szakértők tanácsát, és ne adj  bárki véleményére. Ha valami túl jónak tűnik ahhoz, hogy valós legyen, akkor lehet nem is az. Szóval, óvakodj a cselszövésektől, és válogasd meg, kiben bízol.
  • Mélyreható változások az életedben – 2014-ben a tudatalattid továbbra is aktív marad, hála a Plútónak. Néhány éve már, hogy ez a bolygó olyan emlékeket hoz a felszínre, amelyek már rég feledésbe merültek, illetve ráébreszt arra, hogy az emberek nem mindig azok, akiknek mutatják magukat. A Plútó arra késztet, hogy felkutasd rejtett személyiséged, válaszokat keress annak érdekében, hogy új utat találj céljaid eléréséhez, és másképp lásd a dolgokat, melyek visszahúznak. A Plútó 2014-ben is azt tanítja neked, hogy hagyj helyet az újnak az életedben, tedd félre a régit, aminek romboló hatása van az életedre. A csillagok most támogatnak téged abban, hogy kerekedj felül a rossz szokásaidon, melyek negatívan befolyásolják a mindennapjaidat és az egészségedet.

Ajánló: Ha még többre vagy kíváncsi, olvasd el a Filantropikum.com 2014-es Vízöntő horoszkópját is!Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!