KezdőlapNapi Like20 év után ismét találkoznak az elefántok. Megható VIDEÓ

20 év után ismét találkoznak az elefántok. Megható VIDEÓ

-

Cirkuszi elefántok voltak, az 1970-es években együtt léptek fel, majd külön utakon folytatták ormányos „karrierjüket”, hiszen szétválasztották őket. Ez Shirley és Jenny történetet, akik húsz év múlva ismét találkoztak és meghatódottan üdvözölték ismét egymást.

elefantok

A videó nem új, viszont jó ha megnézzük újra, hiszen mindig felemelő érzés látni, hogy nem csak az ember képes az érzelemkinyilvánításra, hanem a legnagyobb szárazföldi teremtés, az elefánt is képes erre.

Shirley és Jenny 22 év után találkozott Tennessee-ben egy menhelyen. Először külön karámba vezették be őket, hiszen féltek, hogy nehogy egymásra támadjanak, de agressziónak nyoma sem volt, csak ormánnyal való simogatás történt. Annyira közel álltak a vasrácsokhoz, hogy a gondozók végül úgy döntöttek, hogy nem választják külön őket, hadd találkozzanak normálisan, szabadon.

Ajánló: Így fogtak össze az elefántok, hogy megmentsék a kicsit

A korábbi cirkuszi rabság után a két elefánt számára egy óriási kifutó áll rendelkezésükre, ahol még fürdőzhetnek is. A film végén a két ormányos ölelés már-már könnyfakasztó.

https://www.youtube.com/watch?v=lF8em4uPdCg

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet