KezdőlapReceptekDesszertAlma karamell bevonattal

Alma karamell bevonattal

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

A karamellás bevonattal készült alma igazán a gyerekek kedvence, hamar és könnyen elkészíthető.

Hozzávalók:
– 4 alma
– 8 kanál barnacukor
– 5 vaníliacukor
– 4 pálcika, amelyre az almát szúrjuk fel

Elkészítése:
– az almákat jól megmossuk hidegvíz alatt és gondosan megtöröljük
– egy kisebb edényben megolvasztjuk a barnacukrot és a vaníliacukrot
– amikor a cukor megolvadt belemártjuk az almákat, majd miután lecsurgattuk a cukormáztól egy tálra tesszük őket
– mindegyik almába pálcikát szúrunk, hogy fogyasztásnál könnyen foghatóak legyek és ne kenjük össze magunkat
– tetszés szerint az így elkészült almára diót, mogyorót és egyéb finomságokat szórhatunk
– a karamellizált almát fogyasztás előtt legalább egy órán át a hűtőben tároljuk

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet