Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Ha édességről van szó, a háziasszonyok roppant találékonyak tudnak ám lenni! Tudakolóznak, utánaolvasnak, és saját bevetett trükkjeiket is hozzáadva, fantasztikus finomságokat találnak ki. Az alábbi videóban is egy ilyen fenséges találmány készül, mindössze egy tábla csokiból és egy tasak közönséges réteslapból.

Fogott egy tábla csokit, és belecsavarta a tésztába. Amikor kivette a sütőből, a legfinomabb desszertet tálalta fel!

Ha csoki, akkor jöhet – sokan valljuk ezt az elvet, és nem hiába. Ez az az édesség, amelyet szinte senki sem utasít vissza, legyen szó egy kiadós vacsora harmadik fogásáról vagy a reggeli müzli extra-hozzávalójáról. És ha eláruljuk, hogy leveles tésztába csavarva is tökéletes vendégváró, akkor most biztosan te is elmented magadnak ezt a zseniális receptet!

Az ötletet az alábbi videó főszereplőjének köszönhetjük, aki fogott egy tasak levelestésztát, kihajtogatta a munkalapon, a közepébe pedig egy tábla csokoládét helyezett. Becsomagolta, majd tojássárgával megkente, és egy tepsiben a sütőbe tolta. Extra-hozzávalóként szórt rá mandulapelyhet, de a dió, mogyoró is megtette volna. 180 fokon 20-25 percig sütötte, és máris elkészült az ínycsiklandó nassolnivaló!

Egy csésze kávé vagy tej mellé több mint tökéletes!

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!