KezdőlapReceptekDesszertKarácsonyi habkarika

Karácsonyi habkarika

-

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon, Whatsappon és a Google Hírek-en!

Hozzávalók:

– 3 tojásfehérje
– 1 teáskanál citromlé
– 150 g cukor
– barna cukormorzsa
– ízlés szerint színezett porcukor, süteménydíszek vagy szivárványcukor

Elkészítés:

Három tojásfehérjét keverőgéppel a legmagasabb fokozaton kemény habbá verünk, 1 teáskanál citromlevet hozzákeverünk.

150 g cukrot apráként belekeverünk és addig verjük, amíg a késvágás látható marad benne.

A habmasszát nagylyukú nyomózsákba töltjük és sütőpapírral bélelt tepsire karikákat spriccelünk.



Tarka cukormorzsával megszórjuk, egy órát száradni hagyjuk, majd az előmelegített sütőbe helyezzük.

Sütési idő 120-140 perc.

A karikákat konyhai rácson hűlni hagyjuk.

Tetszés szerint ételfestékkel, színezett porcukorral süteménydíszekkel és szivárványcukorral díszítjük.

RSS Feed Beágyazás

Ezeket olvastad már?

    Legfrissebb

    Hirdetés

    Csemegézz

    Ez is érdekelhet