Nem gondoltuk, hogy ilyen finomság készíthető gyorsan és egyszerűen. Az ötlet, hogy bezacskózzunk két tojást, elsőre nem fogott meg, de a végeredményt látva, minden vágyunk, hogy kipróbáljuk.
Ha szeretnél úgy omlettet készíteni, hogy utána ne keljen mosogatni sem, tarts velünk. Az alábbi videóban minden titkot elárulunk.
Hozzávalók: egy adaghoz szükségünk lesz egy légmentesen záródó zacskóra. 2 tojás, 2 szelet sonka szeletekre vágva, egy fél csésze reszelt sajt, egy evőkanál apróra vágott hagyma, egy evőkanál apróra vágott zöld paprika, 2 evőkanál apróra vágott paradicsom, 2 apróra vágott gomba, egy kevés Salsa-szósz.
Elkészítés: a zacskót kinyitott szájjal tegyük bele egy pohárba, a felső felét hajtsuk rá a pohár szélére. Üssük bele a tojásokat, zárjuk le, és kézzel nyomkodjuk szét őket, majd sorra adjuk hozzá a többi alapanyagot is. Tegyük a zacskót fövő vízbe, kb. 5-10 percre, míg megszilárdul a tojás, és már tálalhatjuk is.