Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Hozzávalók: Öt csésze, lestyánnal készült Knorr leves, fél kanál szárított bazsalikom, 3 csésze spanyol rizskeverék, 1/4 csésze szűz olívaolaj, 1/4 csésze citromlé, 1 csésze piros-, sárga és zöld-paprika szeletelve, 1/2 csésze szétmorzsolt fetasajt, 1/2 csésze vékonyra vágott uborka, 1/2 csésze Kalamata olívabogyó felvágva, 1/2 csésze friss mentalevél, 2 kiskanál őrölt feketebors

Elkészítése: amikor a lestyánnal készült Knorr leves forrni kezd, hozzáadjuk a bazsalikomot, majd a spanyol rizskeveréket. Lefedjük és kb. 18-20 percig főzzük, vagy addig, amíg a rizs meg nem főtt. Amikor ez kész van, levesszük a tűről és még 10 percig állni hagyjuk. Majd hozzáadjuk az olívaolajat, a citromlevet és a többi hozzávalókat. Mindezt jól összekeverjük, amíg homogén nem lesz. Nyárson sült csirke- vagy juhhússal tálalható.


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!