Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Hozzávalók: 300 g burgonya, egy kiscsésze zöldpaszuly, egy kiscsésze borsó, 1 közepes sárgarépa, 2 főtt tojás, 1 kanál mustár, 100 ml olaj, 2 kanál ecet vagy citromlé, só

Elkészítés: Egy lábasba tesszük a megfőtt burgonyát és sárgarépát, kis kockákra felvágva, ezután a zöldpaszulyt, tojásfehérjét apróra vágjuk, majd ezt is a burgonyához és sárgarépához tesszük, majd mindehhez hozzáadjuk a borsót.

Külön elkészítjük a következő szószt: egy apró szitán áttörjük a megfőtt tojássárgáját, mustárral összekeverjük, hozzáadjuk a sót és az olajat. Ecettel vagy citromlével meglocsoljuk. Amikor ezzel kész vagyunk, nyakon öntjük a tálba rakott zöldségekkel. Óvatosan összekeverjük, majd fél órán át állni hagyjuk, hogy jól összeérjen a szósszal.


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!