Kívülről semmi különös nincsen benne, pont úgy néz ki, mint egy megszokott, jól sikerült torta. De, amikor beleharapsz, valami mennyei. Egyszerre három különböző réteg szolgáltatja az élvezeteket. Ezt mindenképp ki kell próbálnod, nagyon egyszerű elkészíteni. A kezdő, és az időhiányban szenvedő háziasszonyok is nyugodtan kipróbálhatják.
Olvasd el ezt is: Stephen Hawking halála előtt egy utolsó figyelmeztetést intézett az emberiséghez
Hozzávalók: 3 egész tojás, 1 evőkanál víz, ⅓ csésze, és még 2 evőkanál cukor, 6 evőkanál olvasztott vaj, ¾ csésze liszt, 1 teáskanál vanília kivonat, 1 csipet só, 1 ½ csésze tej,
Elkészítés: melegítsük elő a sütőt, és vajazzunk ki egy kerek tortaformát. Válasszuk külön a tojások fehérjét, a sárgájától, és tegyük őket egy-egy tálkába. A tojássárgát keverjük el a vízzel, és a cukorral, egy habverővel óvatosan addig kevergessük, míg a cukor felolvad, és a keverék halványsárgás lesz.
Fokozatosan adjuk hozzá az olvasztott vajat, majd szitáljuk a keverékhez a lisztet. Keverjük bele a vanília kivonatot, a sót, a tejet, és a habbá vert tojásfehérjét. Nem kell megijedni, a tészta eléggé híg lesz. Az állaga akkor a legtökéletesebb, ha hagyjuk darabkákban a tojásfehérje habot benne, és nem keverjük el teljesen.
» Dubajba ment tanárnőnek, hogy milliárdosok gyerekeit korrepetálja: „3 ezer dollárt kaptam, hogy megoldjam a gyerek házi feladatát”
» Hogyan figyelnek minket otthon: 10 eszköz, amelyen keresztül kémkedhetnek utánad!
» „A vőlegényem két nappal a lánykérés után lefújta az esküvőt, amikor megtudtam miért, összeomlott a családom”
» A gondolatok, amelyeket az Univerzumnak küldesz, elkerülhetetlenül visszatérnek hozzád
Öntsük a masszát a sütőformába, és süssük kb. 50 percen keresztül, míg a teteje aranybarna lesz. Mikor kissé kihűlt, szórjuk meg porcukorral.