KezdőlapReceptekÉtelekSzecsuáni csirke receptje

Szecsuáni csirke receptje

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Hozzávalók: egy nagy csirkemell, 3 kanál keményítő, 3 cikk zúzot fokhagyma, 5 kanál szójaszósz, 1,5 kanál fehérborecet, 6 karikáragott hagyma, 1/4 pohár víz, 1 kanál cukor, 1/8 kanál cayenne bors

Elkészítése: Megpucoljuk a csirkemellett, kicsontozzuk és a bőrétől is megfosztjuk, majd kockákragjuk. A csirkemell kockákat megforgatjuk a keményítőben, majd megpirítjuk egy olyan serpenyőben amelyben azelőtt beleraktuk a fokhagymát. Amikor a hús kicsit megpirult hozzáadjuk a szójaszószt, a fehérborecetet, a cukrot és a vizet. Lefedjük, majd három perc múlva hozzádajuk a hagymát és a cayenne borst. Így pároljuk még két percig. Rizzsel tálaljuk.

nnyű és finom étel.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet