Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Vékony határ húzódik a nagyon jó ismerős és a barátság között.

Szinte észrevétlenül lesz a közeli ismerősből legjobb barát, és mégis érezzük, tudjuk, hogy ő az, akire számíthatunk, akinek fontosak vagyunk, aki hiányzik, ha nincs mellettünk, és késztetést érzünk arra, hogy megkérdezzük úgy igazán, hogy “hogy vagy?”

Egyesek úgy tartják, hogy a barátság kialakulásához évek kellenek, mások szerint már az első pillanatban érezni lehet azt, ha valakivel egy hullámhosszon vagy. Az alábbi 5 jel arra utal, hogy a közeli ismerősöd időközben a legjobb barátod lett.

1. Jól érzed magad a társaságában

Egy olyan buliba vagy hivatalos, ahol senkit sem ismersz az ünnepelten kívül. Egyszer csak az asztal másik végén megpillantasz egy lányt, aki valamiért nagyon szimpatikus, pár perc múlva pedig már a gyerekkorotokról meséltek egymásnak. Első pillanattól fogva jól érzed magad a társaságában, nem kell erőltetett témákról beszélgessetek csak azért, hogy megtörjétek a kínos csendet.

2. Nem ítélkezik

Elfogad olyannak, amilyen vagy, nyugodtan elmondhatod neki a legnagyobb hülyeséget is, amit csináltál életedben. Elmondja, ha nem áll jól a hajad, vagy nem illik hozzád az a cipő, amit épp kinéztél, de nem ítélkezik, és nem akar lebeszélni azokról a dolgokról, amit szeretnél.

3. Ugyanazokon a vicceken nevettek

A humor egy olyan hatalom, amely segítségével könnyen szerezhetsz barátokat. Nincs is nagyobb kincs, mint egy jókedvű, vidám ember társaságában tölteni az időt. Hogy ha hangosan nevettek egy-egy jó sztorin, semmi kétség, új barátnőre tettél szert.

4. Befejezi az elkezdett mondatod

Sok esetben megegyezik a véleményetek, sokszor gondoltok ugyanarra a dologra, és az is gyakran előfordul, hogy elkezdesz egy gondolatot, és ő befejezi. Úgy fogod érezni, mintha lelki társak lennétek.

5. Komoly dolgokról is tudtok beszélgetni

Az idegenekkel nagyrészt csak felületes témákról szokott beszélni az ember, azonban van néhány olyan személy, akivel a mélyebb dolgokat is meg lehet osztani. A lelkünk mélyét viszont csak a hozzánk legközelebb állóknak tárjuk fel.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!