Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

A COVID19-világjárvány sajnos az egész világot rettegésben tartja, és vannak olyan országok, ahol az átlagosnál sokkal gyorsabban és nagyobb ütemben terjed még mindig a rettegett vírus.

Az alábbi szívszorító felvétel egy idős házaspár, JoAnn és Sam Reck küzdelmét mutatja be, akik 30 éve egy napot sem töltöttek külön, de most a koronavírus úgy tűnik, hogy egy igen erős megpróbáltatás elé állította őket.

A 86 éves Alice, vagyis ahogy mindenki szólította, JoAnn, július 12-én hunyt el a koronavírus szövődményei következtében. A közzétett videóban az utolsó előtti pillanatokat láthatjuk, amikor a 90 éves férje, Sam Reck életét kockáztatva elbúcsúzott tőle.

JoAnn egy évvel ezelőtt idősek otthonába került, mivel demenciát diagnosztizáltak nála, a férje pedig a szomszédos épületben lévő otthonukban maradt.

Egy 30 éve egymáshoz nőtt pár számára a fizikai távolság sem jelent konkrét korlátokat. Mivel az idősek otthona a lakásuk mellett volt pontosan, így hamar megtalálták a módját, hogy hogyan tartsák a kapcsolatot.

Mindketten kiálltak a saját erkélyükre és integetéssel kommunikáltak egymással. Az erkélyjelenetek annyira gyakoriak voltak, hogy a járókelőknek is már feltűnt, így egyszerűen csak Rómeó és Júliaként emlegették őket. Júliusban JoAnn állapota egyre csak romlani kezdett, majd végül kiderült, hogy őt is megtámadta a világjárvány.

Annak ellenére, hogy Samnek határozottan megtiltották, hogy bemenjen a feleségéhez látogatóba, ő mégis az életét kockáztatva ment oda, hogy elbúcsúzzon tőle.

A szerelem nem ismer korlátokat, az idős férfi azt mondta, bármi is legyen az ára, ő látni szeretné a feleségét. A kórházi ágy mellett könnyeivel küszködve tartotta a kezében a haldokló felesége kezét. A látogatás után nem sokkal, Sam lecsukta a szemét, és elment az angyalok birodalmába.

A búcsúzásról készült videót a család rögzítette és tette közzé, az utolsó percekben már mindenki annyira sírt, hogy a kamera rázkódásán is érződik, hogy a felvételt készítő nő, alig tudott megbirkózni az érzéseivel.Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!