Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Coco Chanel azt mondta: “Ha egy nő megváltoztatja a haját, az életed is megváltozik” – és valószínűleg igaza volt, mert az új külsővel az önbizalom is rohamosan növekedni kezd, ezzel pedig új dolgokat vonzhat életébe.

Apja nem engedte, hogy levágja hosszú haját. Amikor úgy döntött a saját sarkára áll, alig lehet ráismerni!

Az élet természetesen nem változik meg radikálisan egy hajvágás után, ám képes új dolgokat elindítani az emberben. Ha valaki külsőben átalakul, a belső világa is megváltozik.

Holly apja akaratának eleget téve nem vágatta le a haját, ám, amikor eljött az idő, hogy férjhez menjen úgy döntött saját kezébe veszi az életét és ellenszegül apja akaratának, levágatja a haját. Amikor ellátogatott a fodrászhoz derékig ért a haja, töredezett és száraz volt.

“Már elég idős vagyok, ahhoz, hogy saját döntéseket hozzak.” – magyarázta a nő, azok után, hogy évekig apja akaratának akart megfelelni.

Apja nem engedte, hogy levágja hosszú haját. Amikor úgy döntött a saját sarkára áll, alig lehet ráismerni!

Sarah Prestel stylist ügyesen megbirkózott a feladattal, csodálatos új külsőt varázsolt Hollynak, alig lehet ráismerni a nagy változás után. Az átalakulás több órát vett igénybe, Holly 60 cm hajat is elvesztett, ám az új külseje magáért beszél. Megérte!


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!