Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Egy komoly kapcsolat, ami az idő vasfogát is kiállja sok kompromisszumot, időt és elkötelezettséget igénye, ezt pedig sokan nem képesek megadni párjuknak, innen is a sok szakítás.

Egy anonimitásba burkolózott férfi elmeséli miért ment tönkre a házassága, elmesélte azt is, hogy miért hagyta hátra a tökéletes életét, amit feleségével és két gyerekével élt. A férfi azt is elárulta házát és a jól fizető állását is elhagyta egy 10 évvel fiatalabb nő kedvéért.

A férfi azt is elmondta, gyerekei születése után változott meg minden közte és felesége között, aki előtte “vicces és attraktív” volt.

Felesége annyira beleélte magát az anyaságba, és az anyai szerepbe, hogy teljesen eltávolodott tőle. A férfi bevallotta elhanyagoltnak érezte magát. Majd hozzátette, miközben otthon egyre idegenebbek lettek feleségével, a munkahelyén megismerkedett egy 10 évvel fiatalabb kolléganőjével, egy évnyi barátkozás után a dolgok komolyabbra fordultak közöttük.

A kaland azokat a dolgokat adta meg neki, amit otthon nem kapott meg, hosszú beszélgetéseket, együtt töltött intim pillanatokat, törődést.

“Soha nem léptem félre, alapjába véve hűséges típus vagyok, de nem látom értelmét a kapcsolatnak, ha a felek nem adnak meg mindent a másiknak.” – mondta a férfi.

A férfi azért osztotta meg a történetét, hogy a nők is rájöjjenek, az anyasággal nem szűnnek meg nőnek lenni, férjükre is figyelniük kell, ha azt akarják, hogy a kapcsolatuk megmaradjon.

És milyen igaza van: a jóllakott férfi nem megy étterembe vacsorázni!

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!