Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Mindenki különböző tulajdonságokkal rendelkezik, ezeken túl még a születési dátum csillagjegye is meghatározó az általános jellemzés szempontjából. A Bika hihetetlenül gyakorlatias, racionális gondolkodású, fontos számára az élet materiális oldala.

A Bika csillagjegyű személyek április 21 és május 21. között születnek.

Domináns színe: sárga, zöld, földes árnyalatú színek,

Szerencseköve: smaragd

Befolyásoló bolygója: Vénusz

A Bika 5 legjobb tulajdonsága:

– hűség, kitartás, stabilitás, türelem, romantika.

Romantikus alkat, és nagyon tud szeretni, hisz abban, hogy mindenkinek megvan a lelki társa. Ezt azonban csak akkor fogja megtapasztalni, ha lelkileg eléggé érett rá, és megtanul kompromisszumot kötni a szerelem érdekében. Nagyon nagy csábító, tudja, hogyan tekerje az ujjai köré a partnerét.

A Bika 5 legrosszabb tulajdonsága:

– empátia hiánya, szorongás, makacsság, materializmus, birtoklási vágy.

Legnagyobb hibája az, hogy egyáltalán nem tud empatikus lenni, és ez nem azért van, mert rosszindulatú, hanem azért, mert túlságosan gyakorlatiasan gondolkozik. Ahelyett, hogy megpróbálná megérteni mások érzéseit, gyorsan felméri a helyzetet, és előáll a legegyszerűbb megoldással. Úgy gondolja, ha egy szeretett személy szenved, gyorsan meg kell oldani a helyzetet, nincs idő a siránkozásra.

Melyik csillagjeggyel talál leginkább a szerelemben?

Kos – Bika

Ha egy rövid kis kalandról van szó, akkor ez a két csillagjegy nagyon jól talál egymással, hiszen mindketten szenvedélyesek. A hosszútávú kapcsolat kizárt mindkét fél részéről, mivel nem szeretik, ha valamibe túl sok energiát kell fektetni.

Bika – Bika

Soha nem fognak egymás mellett unatkozni. Szerelmük tele van romantikával, izgalommal, fűszerrel. Azonban van néhány olyan helyzet, amikor a két Bika egymásnak feszül, és egyik sem akar engedni az igazából.

Bika – Ikrek

Nem lehetetlen, de igen nehezen tud ez a két csillagjegy kapcsolatot kialakítani. A Bika soha nem bízik meg teljesen az Ikrekben, az Ikrek pedig nem tudja elviselni az állandó szabályokat, hogy mindig egy előre elkészített terv szerint kell élnie.

Bika – Rák

Nagyon jól kiegészítik egymást, a Bika az élet racionális oldaláért, a határozott döntésekért felel, a Rák pedig az érzelmi stabilitást és a gyengédséget biztosítja. Egy határozott Bika mellett még az állandó féltékenységéről is megfeledkezik a Rák.

Bika – Oroszlán

Egy gyönyörű szerelmi történet születhet a Bika és az Oroszlán között. Néha persze köztük is adódnak viták, főleg ami a büszkeséget illeti, de alapjában véve nagyon jól megértik és kiegészítik egymást. A félreértések még csak jobban meggyújtják a szerelem lángját.

Bika – Szűz

Mindkét csillagjegy érzelmileg kiegyensúlyozott, nagyon reálisták és meglehetősen pragmatikusak. A Bika megtanítja a Szűznek, hogy mennyire fontos a romantika a párkapcsolatban, és lágyítja a kissé katonás stílusát.

Bika – Mérleg

Erős fizikai vonzalom alakulhat ki a két csillagjegy között, éppen ezért nagyon szenvedélyes lehet a kapcsolatuk. De lehet egy karmikus kapcsolat is kettőjük között, amit be kell teljesítsenek. Az biztos, hogy valósággal szikrázik állandóan a levegő köztünk, hiszen mindketten rengeteg érzelemmel élik át az életet.

Bika – Skorpió

Sokat tanulhat egymástól ez a két csillagjegy, viszont dolgozniuk kell azon, hogy kiegyensúlyozott és jól működő kapcsolatuk legyen. A Bika megtanulhatja a Skorpiótól, hogy hogyan kell bánni az emberekkel, a Skorpió viszont a Bikától romantikát és érzékenységet tanulhat.

Bika – Nyilas

Nem működik igazán jól a kettőjük kapcsolata, mivel az állandó szárnyaló és kalandvágyó Nyilast csak visszahúzza a racionális és földhözragadt Bika. A Nyilas nem tudja elviselni, hogy a Bikát egyáltalán nem hozza lázba az új dolgok kipróbálása.

Bika – Bak

A Bika és a Bak kapcsolata olyan, mint, ahogy a nagykönyvben meg van írva. Tökéletesen kiegészítik egymást, kiegyensúlyozott a kapcsolatuk, és minden bizonnyal az oltárig meg sem állnak, mert úgy érzik, egy életre összetartoznak.

Bika – Vízöntő

Ugyanolyan nehézségekbe fognak ütközni, mint a Bika és a Nyilas, túlságosan ellentétei egymásnak. Jó lenne, ha minél hamarabb belátnák, hogy nincs amiért erőltessék ezt a kapcsolatot. A Bika túl racionális és gyakorlatias a szárnyaló, mindig újító Vízöntő számára.

Bika – Halak

Nagyon jól kiegészítik egymást, tökéletes párost alkothatnak együtt. A Bika keményszívűsége kicsit meglágyul a Halak mellett, a Halak pedig megedződik érzelmileg és kiegyensúlyozottabb lesz. Amikor a Halak elveszettnek érzi magát, és nem találja az utat, akkor a Bika gyorsan a segítségére siet, biztonságot és stabilitást nyújt neki.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!