Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Ha úgy érzed, hogy szükséged van egy kis nyugalomra, pozitív hangulatra, szerencsére, akkor szerezd be ezeket a tárgyakat, eszközöket, amelyekről köztudott, hogy segítenek megteremteni a jólét energiáit.

1. Fokhagyma

Úgy tartják, hogy a fokhagyma elűzi a lakásban maradt ártó szellemeket, ezért érdemes valahova, látható helyre egy fej fokhagymát kiakasztani. Nem csak a gonosz szellemektől tisztítja meg a házat, hanem a családi veszekedések is ritkábban fognak előfordulni.

2. Természetes szappan

A háziszappan, amely nem tartalmaz semmilyen mesterséges illatanyagot, szintén remekül védi a lakást a negatív energiáktól. Fontos, hogy új legyen, és nem szabad használni, a legjobb, ha ruhák közé rejtjük el.

3. Homokóra

A homokóra azért hasznos, mert azokat a pozitív energiákat vonzza magához, amelyek hozzájárulnak az egészséghez és a hosszú élethez. Ha otthonunkban van homokóra, akkor a rossz energiák is úgy szaladnak ki a lakásból, ahogy a homokszemek egymás után leperegnek.

4. Patkó

Ősi szerencsehozó szimbólum, ezért ha találsz egyet valahol, akkor mindenképp vidd haza, és függeszd fel a bejárat fölé, így a szerencse könnyebben be tud jutni a lakásba.

5. Csengő

Egy dallamosan szóló kis csengettyű jólétet, egészséget, szerencsét hoz, ezért érdemes otthon is tartani egyet. Idővel, a csengő hangja eltorzulhat, ilyenkor újat kell venni, mert a régibe túl sok negatív energia gyűlt fel.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!