Lassan a kertekben is megjelenik a borsó, és hogy minél tovább tudjuk élvezni az ízét ezért jó belőle előre betárazni, és mélyhűtőben lefagyasztani, ráadásul így nem is kell megvásárolnunk jó drágán a közértből.

Most egy nagyszerű megoldást hoztunk nektek a zöldborsó lefagyasztására, és nem lesz szükséged semmi másra csak műanyag palackokra. Legalább nem végzik a kukában, újra lehet őket hasznosítani, ahányszor csak akarod.
Hozzávalók:
- friss zöldborsó;
- műanyag palack;

Elkészítés:
1. Első ízben tisztítsd meg a zöldborsót.
2. Ha megvagy vele, akkor tett a borsószemeket a műanyag palackba. Arra figyelj oda, hogy úgy a palacknak, akárcsak a borsónak száraznak kell lennie.
3. Zárd el a műanyag palackokat és tedd mélyhűtőbe. Az így lefagyasztott zöldborsó később könnyen kivehető a palackból. A borsón nem képződik jég és nem tapad egymáshoz, így könnyen vehetsz majd ki annyi mennyiséget, amennyire szükséged van.

