Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Lassan a kertekben is megjelenik a borsó, és hogy minél tovább tudjuk élvezni az ízét ezért jó belőle előre betárazni, és mélyhűtőben lefagyasztani, ráadásul így nem is kell megvásárolnunk jó drágán a közértből.

Most egy nagyszerű megoldást hoztunk nektek a zöldborsó lefagyasztására, és nem lesz szükséged semmi másra csak műanyag palackokra. Legalább nem végzik a kukában, újra lehet őket hasznosítani, ahányszor csak akarod.

Hozzávalók:

  • friss zöldborsó;
  • műanyag palack;

Elkészítés:

1. Első ízben tisztítsd meg a zöldborsót.

2. Ha megvagy vele, akkor tett a borsószemeket a műanyag palackba. Arra figyelj oda, hogy úgy a palacknak, akárcsak a borsónak száraznak kell lennie.

3. Zárd el a műanyag palackokat és tedd mélyhűtőbe. Az így lefagyasztott zöldborsó később könnyen kivehető a palackból. A borsón nem képződik jég és nem tapad egymáshoz, így könnyen vehetsz majd ki annyi mennyiséget, amennyire szükséged van.


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!