Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

A McGhee házaspárnak 2010-ben születtek hatosikreik. Amilyen elragadóak, éppen annyira megerőltető velük foglalkozni. Engem a 2 éves keresztlányom két óra alatt kifáraszt, el nem tudom képzelni hogy bírj a két szülő hat gyerekkel.

hatosikrek1

Mia és Rozonno McGhee két szerencsés szülő, aki úgy vallja kicsinyeik a legnagyobb boldogságot hozták életükbe. Sőt, a kicsiknek köszönhetően híresek is lettek, hamarosan pedig egy televíziós show is készül velük.

“Hogy milyen egy normális nap számomra és Mia számára? Reggel 5:30-kor kelünk, fogat, arcot mosunk, gyülekezünk. A hatosikrek egyáltalán nem hasonlítanak egymásra. Például Isaac a csapat vezetője, vagy legalábbis az próbál lenni.” – nyilatkozta az apuka.

Az élet nem mindig könnyű egy ekkora családban, a két szülő néha beismeri, hogy sokszor belefárad a gyereknevelésbe.

hatosikrek2

“El tudjátok képzelni, milyen, amikor mind a haton elkezdenek sírni?” – mondja az apuka kicsit viccesen, kicsit komolyan.

Amikor 2010-ben megszületett Josiah, Olivia, Isaac, Rozonno Jr, Madison és Elijah napi szinten 50 pelenkát és 30 cumit használtak el, ez hatalmas megterhelés volt az otthoni kasszára.

hatosikrak3

Mia és Rozonno az iskolában ismerte meg egymást, 18 évesen keltek egybe.

Íme további sorozataink:

Így néz ki ma a Dadus

Így néz ki ma Isaura

Így néz ki ma Xena, a harcos hercegnő

Így néz ki ma Lucy a Dallasból

Így néz ki ma Dr. Quinn

Így néz ki ma Dennis, a komisz

Így néz ki ma a Dr. Quinn férfi főszereplője

Így néz ki ma a Rém rendes család egykori színésznője

Így néz ki ma a Karate Kid egykori sztárja

Így néz ki ma a Saved By The Bell népszerű szívtiprója


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!