Vannak megszokott ételek, amit mindenki készít, de néha olyat hallunk, hogy addig el sem tudtuk képzelni. Ilyenkor a legjobb érv amellett, hogy próbáljuk mi is ki, az a mennyei ízvilág és illatfelhő.

Ilyen a grillezett töltött paprika is. Nem a hagyományos módon készül, de attól még nagyon finom. Érdemes kipróbálni.
Hozzávalók: 7 kicsumázott zöld paprika, 6 kolbász, 1 apróra vágott hagyma, másfél kg darálthús, 2 evőkanál fűszerkeverék, 8 evőkanál reszelt sajt, 2 evőkanál Worchester szósz, 8 evőkanál paradicsomszósz, 4 evőkanál zsemlemorzsa, 3 teáskanál pirospaprika.
A tetejére szükségünk lesz 8 evőkanál reszeltsajtra, és 2 evőkanál zsemlemorzsára.
Elkészítés: Melegítsük fel a grillt, és süssük meg a kolbászt. Tegyük egy tálba a darálthúst, majd adjuk hozzá a hagymát, a fűszerkeveréket, és jól gyúrjuk össze. Formázzunk belőle húspogácsákat, és süssük meg a grillen. Ezután a húspogácsákat a maradék hozzávalóval tegyük egy tálba, és gyúrjuk össze, majd töltsük bele a masszát a paprikákba.
A grillre helyezzünk egy lábast, és állítsuk bele a paprikákat, majd süssük kb. 45 percig. Ezután tegyünk mindenik paprika tetejére egy csipetnyi borsot, egy kevés reszelt sajtot és zsemlemorzsát. Fedjük le, és addig süssük, míg a sajt megpirul a tetején.
https://www.youtube.com/watch?v=wv6xfTqnsCs