Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!

A menyasszony és a vőlegény mesélte el, hogy fulladt hatalmas katasztrófába esküvőjük, amikor mindenki hasmenést kapott.

Jamie, a menyasszony a TLC csatornának mesélte el katasztrófába végződött esküvőjét: 130 ember kapott hasmenést, szinte egyszerre rohamozták meg az esküvői helyszínen lévő három WC-t.

Jamie és vőlegénye, Landon még nem gondolta, hogy katasztrófában végződik életük nagy napja, amikor a koszoruslány hasmenést kapott. Miután feltakarították a kislányt, és más ruhát kapott, a ceremónia rendben lezajlott, majd jött a fogadás.

Ezt már olvastad? A menyasszony megkockáztatott egy szellentést, tönkretette 15.000 dolláros menyasszonyi ruháját, miután egy méregtelenítő turmix hasmenést okozott

“Ekkor szabadult el a pokol” – mondta a vőlegény.

Ekkor vették észre, hogy hatalmas csend lett a teremben, majd egyszer csak az emberek elkezdtek felállni és a mosdó felé venni az irányt.

“Az emberek kissé megviseltnek néztek ki, sokan izzadtak és nem a melegtől.” – mondta Landon, majd a menyasszony hozzátette, hogy a legborzalmasabb dolog történt, ami egy vőlegénnyel és menyasszonnyal történhetett volna.

Ezt már olvastad? Kigúnyolták, amiért a legolcsóbb jegygyűrűt vásárolta meg a menyasszonyának. A lány ütős választ adott

Mindenki megrohamozta a WC-t, amiből csak három volt az esküvői teremnél. Mivel nem jutott mindenkinek illemhely, egyesek kénytelenek voltak a kukában elvégezni a dolgukat, volt olyan, aki a takarítónő vedrében végezte el a dolgát, mások meg kint végezték el a dolgukat.

Végül kénytelenek voltak kihívni a mentőket, és bár mindenki ételmérgezésre gyanakodott, a kórházban kiderült, hogy nem erről van szó. A 130 vendég norovírussal fertőződött meg. Mint kiderült, a koszorúslány korábban elkapta a vírust, és az esküvőt megelőző este, a próbavacsorán tőle terjedt szét a fertőzés a násznép körében.