KezdőlapBulvárKettévágatta a nyelvét, tucatnyi tetoválása van, még a szemgolyóját is befestette a...

Kettévágatta a nyelvét, tucatnyi tetoválása van, még a szemgolyóját is befestette a 30 éves nő

-

A 30 éves német Maria Spallek, vagy ahogy a Twitchen, egy videójáték-közvetítéssel foglalkozó weboldalon ismert – „Balea The Scarleg” – extrém testmódosításaival tűnik ki a tömegből. Maria tucatnyi piercinget visel, kettévágatta a nyelvét, a testét pedig számos tetoválás borítja, még az egyik szemgolyóját is tetováltatta.

A fiatal lány számos követőre tett szert az Instagram oldalán, és azt is elismeri, hogy valószínűleg a Twitch oldalán is sokakat vonz a stílusa, de bőven kap negatív kritikákat is.

Maria azt mondja, az interneten is kap negatív hozzászólásokat, de a való életben is előfordult már, hogy valaki megállította az utcán, és megkérdezte tőle, tisztában van-e azzal, mennyire csúnya. Sőt, azt mondja, két ember még le is köpte őt.

Ezt már láttad? Megmutatta magát smink nélkül az extrém külsejű lány, kiderül, hogy egy gyönyörű nő

Természetesen nem csak negatív megjegyzéseket kap, vannak olyanok is, akik azért mennek oda hozzá, hogy elmondják, mennyire tisztelik „őrült” stílusa miatt. Ezek a végletes megjegyzések azonban kissé összezavarják a lányt.

„A tetoválásaim bizonyos szempontból magabiztosabbá tesznek – de ugyanakkor egy kicsit félénk is vagyok, mert nem tudom, miért néznek meg az emberek. Lehet, hogy úgy gondolják, hogy aranyos vagyok, vagy hogy egy csodabogár, félnek, vagy egyszerűen csak kíváncsiak. Ez valahogy elbizonytalanít.” – ismeri be a lány.

Ezt már láttad? 11 éves kora óta végez testmódosításokat egy olasz lány – imádja extrém külsejét, nem érdekli az emberek véleménye

Ugyanakkor nem hagyja, hogy a negatív kritikák elvegyék a kedvét, és megakadályozzák abban, amit igazán szeret.

„Ha úgy látom, hogy meg akarom változtatni valamelyik testrészemet, akkor csak egyszerűen megteszem.” – mondja. „Nem hiszem, hogy valaha is abbahagyom a tetováltatást.”

Ezt már láttad? Ez a férfi tetováltatta a szemeit, eltávolíttatta az orrát és felső ajkát, hogy “fekete földönkívüli” legyen

Egy-egy tetoválás előtt még mindig ideges, mert tudja, hogy a művelet sok fájdalommal jár, de a végeredmény mindig megéri.

„Mindenki megválasztja a módját, hogy jobban érezze magát. Egyesek rengeteg ruhát vásárolnak, mások megváltoztatják a hajszínűket, én pedig a testmódosítást választom.” – vallja Maria, aki egyszerűen csak szeretné úgy élni az életét, ahogy neki tetszik.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet