KezdőlapBulvárMeghan Markle nem lesz ott Fülöp herceg temetésén

Meghan Markle nem lesz ott Fülöp herceg temetésén

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Harry herceg felesége nem megy el férje nagyapjának temetésére.

Sussex hercegnéje második gyerekével terhes, ezért orvosai megtiltották neki, hogy repüljön, nem lesz ott a pénteken elhunyt Fülöp herceg temetésén. Fülöp halálhírének pénteki bejelentésével az Egyesült Királyságban nemzeti gyász kezdődött, amely a herceg temetéséig tart.

A People szerint Meghan Markle “minden követ megmozgatott”, hogy el tudja kísérni Harry herceget nagyapja temetésére, de az orvosai ezt megtiltották neki. Harry herceg Los Angelesből fog nagyapja temetésére repülni, amelyet április 17-én tartanak.

Ez lesz az első alkalom, hogy Harry herceg személyesen találkozik családjával az ominózus Oprah interjú után.

Ezt már olvastad? „Az erőm és támaszom volt az évek folyamán” – ezekkel a szavakkal búcsúzott férjétől II. Erzsébet királynő

Fülöp herceg az elmúlt években kifejezésre juttatta azt a kívánságát is, hogy a windsori kastélyparkban, a királyi család tagjainak fenntartott Frogmore Gardens temetkezési helyen kíván nyugodni. Itt helyezték örök nyugalomra mások mellett Viktória királynőt, II. Erzsébet királynő 1901-ben elhunyt üknagymamáját, és Albert herceget, Viktória férjét is.

II. Erzsébet királynő és Fülöp herceg 73 évig élt házasságban, Erzsébet 13 éves volt, amikor először találkozott későbbi férjével.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet