Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Itt a tavasz, és virágot szeretnénk látni mindenhol, minden mennyiségben. Virágoztassuk fel a hajunkat is. Nagyon egyszerű, hiszen csupán egy virág alakú fonatot kell készítenünk.

virag-frizura2

A szakértő szerint ebben a szezonban a nőiességre és eleganciára tevődik a hangsúly. Csempésszünk be kecses és bájos elemeket ruhatárunkba, díszítsük hajunkat, élvezzük a nappali felmelegedéseket és a sokszínű évszakot. Az alábbi virágos hajfonattal igazán romantikus hatást kelthetünk.

Első lépésként fésüljük ki alaposan a hajunkat, hogy később ne akadályozzanak a gubancok, majd kezdjük el tetszés szerint egyik oldalon a fonást. Ehhez szükséges előbb kissé oldalt elválasztanunk a hajat. Válasszunk külön három tincset, és fonjuk be lazán, majd a végét kössük meg gumival.

Ezután tekerjük fel a fejünkre koszorú alakba, majd csattokkal rögzítsük. Kész is a tavaszi vidámság.

Ezt már láttad? 5 tincsre fogta a haját, majd elkészítette ezt az elképesztő frizurát – VIDEÓ

A videó segítségképpen:Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!